Kahve falında ölmüş birinin öldüğünü duymak

Kahve falında ölmüş birinin öldüğünü duymak çok çalışmadan ve yıpranmadan geçimini sağlayacağına, aksi takdirde çok üzüleceğine, ağız tadının ve neşenin hâkim olacağına bu sayede keyfinin yerine geleceğine, ileride yaşanabilecek sağlık sorunları için çeşitli kontrollerden geçileceğine, hayatını dilediği hale getirmek için bu yönde hareket edeceğine, sorunlarının ve sıkıntılarının çok kısa bir zaman içinde ortadan kalkacağına, herkesi hayran bırakacak bazı atılımlar yapacağına, rakiplerini çok kıskandıracak ilişkiler kurup işini farklı şekillerde büyüteceğine, iş hayatında yaşanan krizlerin çok büyük belirsizliğe sebep olacağına, hayal kırıklığına uğratılacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında ölmüş birinin öldüğünü duymak gördüyseniz:

  • Neyse ki, söylenenleri onaylamak veya kabul etmek zorunda değilsiniz.

Kahve falında cumhurbaşkanının öldüğünü duymak ettiği duaların ve dileklerin kabul olacağına, kişinin toplumdaki statüsünün yükseleceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında amcanın öldüğünü duymak kendisine yeni bir hayat kurup yeni bir iş bularak yeni bir şeyler gerçekleştireceğine, bereket ve zenginlik olacağına alamet eder.

Kahve falında ablasının öldüğünü duymak kötü yola sapmayacağına ve hak yemeyeceğine, eşinin ve çocuklarının kendisine saygı ve sevgi göstereceğine, kazancının ve rızkının da garanti olacağına işaret eder.

Kahve falında birini öldü diye duymak çok hayırlı işlere yatırım yapacağına, elindeki herşeyi kaybedeceğine yorulur.

Kahve falında ölmüş babanın öldüğünü duymak yeni işlere gireceğine, el attığı işlerde çok büyük mutluluklar yaşayacağına, parasının ve malının artacağına ve bu sayede adından da çokça söz ettireceğine delalet eder.

Kahve falında sanatçının öldüğünü duymak çok güzel ve hayırlı işlere gireceğine ve herhangi bir hastalık ile bir sorun yaşamayıp çok sıhhatli olacağına, akılda kalan ne varsa hayata geçirileceğine yorulmaktadır.

Kahve falında kocanın öldüğünü duymak kimseye el açmak zorunda kalmayacağına, sıkıntılarından kurtulacağına ve büyük bir ferahlama yaşayıp huzura ereceğine delalet eder.

Kahve falında yakın akrabanın öldüğünü duymak arka arkaya pek çok aksilik ve zorluk ile karşılaşacağına, gözü karalığı sayesinde de birçok işi yapmayı becererek zenginliği yakalayacağına delalet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Yorum bırakın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Scroll to Top