Kahve falında ölmüş birinin mezar taşını görmek

Kahve falında ölmüş birinin mezar taşını görmek çok büyük sıkıntılar ile karşılaşsalar bile herhangi bir şekilde kötü bir duruma düşmeyeceğine, hayatına sakinlik, güzellik ve hayır geleceğine, evlerine dünürcü geleceğine, önemli hastalıkları ya da içinden çıkılmayacak sorunları olmayacağına, çok yakın arkadaşlardan destek alınacağına, zararlı bir kişinin oyununa gelineceğine, yapılan hatalardan ötürü büyük bir kayba uğranacağına, işlerini evlatlarına veya çok güvendiği insanlara emanet ederek dinlenmek isteyeceğine, donanımlı kılacağına ve özellikle de eğitim aldığı alanda uzman kişi haline geleceğine yorulmaktadır.

Kahve falında ölmüş birinin mezar taşını gördüyseniz:

  • Karşı karşıya kalacağınız sorunlar veya sorun yaratan kişilerle başa çıkabilmek için sözlerinizi tutmanız gerekiyor.

Kahve falında mezar taş görmek başarıya ve kazanca götürecek fırsatlar yakalamak için uğraşacağına, bazı kişilerin ortaya atacağı dedikodulara çeşitli şekillerde malzeme olunacağına, neredeyse herkes tarafından yalnız bırakılacağına, çok büyük üzüntüler ve stres yaşanan bir döneme girileceğine yorulur.

Kahve falında arapça yazılı mezar taşı görmek işyerinde üst düzey bir mevkiye terfi edeceğine, iş hayatı ve eğitim hayatı konularında çok güzel noktalara gelineceğine, kaçan fırsatların yeniden kazanılacağına işarettir.

Kahve falında iki tane mezar taşı görmek maddi ve manevi olarak çok büyük zararlar alacağına, hayatı içinde ister istemez bazı kritik durumlar ile karşılaşacağına işarettir.

Kahve falında tarihi mezar taşı görmek işinden çıkarılacağına, onlarla hasret giderip, bol bol sohbet edip, stresinden ve üzüntüsünden kurtulacağına işaret etmektedir.

Kahve falında eski mezar taşı görmek hem maddi açıdan hem de çevre açısından çok büyük bir güç elde edeceğine, yeni bir iş için deneyim edinme hevesine kapılacağına delalet etmektedir.

Kahve falında mezar taşına dokunmak kolay kolay pes etmeyeceğine, kapı numarası 7 olan bir ev satın alacağına delalettir.

Kahve falında arkadaşının mezar taşını görmek kendisine yeni bir hayat düzeni kuracağına, daha fazla gelir sahibi olunacağına yorulmaktadır.

Kahve falında evin içinde mezar taşı görmek kazancın her geçen gün daha da artacağına, hayat boyu desteği olacağına delalettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Yorum bırakın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Scroll to Top