Kahve falında ölmüş birinin ağladığını görmek

Kahve falında ölmüş birinin ağladığını görmek yapılan bir hata yüzünden zor zamanlar geçirileceğine, kısa bir flört döneminden sonra hazırlıklara başlanacağına, bir işe girdiği sırada ya da bir çalışmayı bitirirken bu kişinim engel olması ile karşılaşacağına, hırsını ve öfkesini yenmeyi becereceğine bu sayede de içinin mutlulukla dolacağına, evde tatlı bir telaş yaşanacağına, cesaret gerektiren işlere gireceğine, kazancını yakın bir zaman içinde iki kat arttıracağına, sürekli ağlamaklı olacağına delalet etmektedir.

Kahve falında ölmüş birinin ağladığını gördüyseniz:

  • Size danışmanlık ya da asistanlık yapmak isteyen kişiler olabilir.

Kahve falında cenaze evinde ağlamak içinden çıkılamaz gibi görünen sorunların yakın bir zaman içinde çözüme kavuşacağına, çok istenen hedeflere ulaşılacağına delalet etmektedir.

Kahve falında yüzünü kapatarak ağlamak manevi anlamda da istediği huzuru yakalayacağına, iş hayatının ve aile hayatını düzene gireceğine ve mutlu olunacağına inanılır.

Kahve falında içlenerek ağlamak hayal edilen şeylere ulaşılamamasından ötürü hayalkırıklığı yaşanacağına, hayatının da zorlaşacağına yorulmaktadır.

Kahve falında anne ve babası için ağlamak işlerin çok hızlı bir şekilde büyüyeceğine, sorunların daha kolay bir şekilde çözüleceğine, yaşanan tartışmaların tatlıya bağlanacağına, sevdiği kişiler ile çok daha fazla vakit geçirme şansı yakalayacağına inanılır.

Kahve falında yağmur altında ağlamak pişmanlık duyulan hataların düzeltileceğine ve sıkıntıların son bulacağına, elinde bulunan küçük bir miktar paranın eriyip gideceğine alamet eder.

Kahve falında kabristanda ağlamak eline geçecek büyük miktarda parayla kendi işini kuracağına, kıvrak zekâsı sayesinde de işinde alıp yürüyeceğine delalet eder.

Kahve falında ölü ağlamak güçten düşeceğine, yorulacağına, kendisini güçten ve takatten düşmüş gibi hissedeceğine delalet etmektedir.

Kahve falında ölen birisine ağlamak çok farklı bir kişi olacağına, çok büyük mutluluk yaşanacağına, büyük bir başarı kazanarak maddi ve manevi olarak çok büyük bir rahatlığa ereceğine işaret etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Yorum bırakın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Scroll to Top