Kahve falında ölmüş birini sağ görmek daha fazla mal sahibi olacağına, çok büyük başarılar kazanacağına, çok büyük çalışmalar ortaya koyacağına ve maddi açıdan çok yüklü miktarda kazanç elde edeceğine, işlerini kısa süre içinde ve sorunsuz olarak sonuçlandıracağına, dualarının kabul olmasıyla beraber sevinç yaşayacağına, hayattan yana keyif bulacağına, sevdiği kişilerden büyük ihanetler göreceğine ve kurduğu hayallerin bir bir yıkılacağına, sorunlu bir dönem geçirileceğine, hayırsız kişilerle irtibat kurulacağına, gelirinin azalacağına tabir olunur.
Kahve falında ölmüş birini sağ gördüyseniz:
- Belli bir kişi sadece sizin tavsiyelerinizle hareket ederse bir anlaşmanın yapılacağına ikna olabilirsiniz.
Kahve falında sağ eli kesmek bunun da kendisi için çok ağır bir travma yaşamasına neden olacağına, elindeki avucundaki her şeyi kaybedeceğine yorulur.
Kahve falında sağ tarafa yatmak kardeşleri ve akrabaları ile tartışacağına, kişinin davranışlarına ve tutumuna yeniden özen göstererek, üzerindeki kötü imajı sileceğine delalet eder.
Kahve falında sağ kişiyi ölmüş görmek kazancının artacağına, rızkının çoğalacağına, problemlerinin çözüleceğine, iş hayatında yaşanan kötü olaylar yüzünden uğranılan zararın telafi edileceğine ve huzurlu ve mutlu günlerin yaşanacağına alamet eder.
Kahve falında sağ birinin öldüğünü görmek çok rahat ve hayırlı işlere gireceğine, büyük bir yatırımdan çok küçük bir kazanç elde edeceğine, yaşadığı sorunların katlanarak devam edeceğine ancak daha sonra karşısına çıkacak bir işte adım atarak hayatında bir dönüm yapacağına işaret etmektedir.
Kahve falında ölü babayı sağ görmek sevdiği bir kişinin uzun zamandan beri arzuladığı bir şeyi kendisine hediye olarak vereceğine, sorumlulukların bir türlü yerine getirilemeyeceğine işaret eder.
Kahve falında sağ kol görmek saygınlığının da artacağına, maddi açıdan büyük bir zarara uğranacağına işaret etmektedir.
Kahve falında sağ birinin ölüp dirildiğini görmek sorunların zaman içinde daha da büyüyeceğine, kaybedilen şeylerin tekrar kazanılacağına işaret eder.
Kahve falında sağ elinden vurulmak borçlarını ödeyeceğine ve mal mülk sahibi olacağına, hiçbir sıkıntısının uzun sürmeyeceğine yorulur.