Kahve falında ölmüş birini doyurmak

Kahve falında ölmüş birini doyurmak çok büyük destek vereceğine ve zarara girmesine engel olacağına, hayırlı bir şekilde başlayan olayların ve gelişmelerin zarara sebep olacağına, makbul olan yollardan ayrılmayacağına, kötü işlere girmeyeceğine, hedefine ve amacına giden yolda bir an bile vazgeçmeden, yılmadan, durmadan ve başka yollara sapmadan ilerleyeceğine, aile bireylerinden birinin çok büyük bir hastalıktan ötürü uzun bir süre hasta yatacağına, işlerin düzeleceğine ve parasal olarak çok iyi olunacağına, çok rahat ve huzurlu bir döneme gireceğine, çok daha iyi işler yapmak için girişimde bulunacağına işaret etmektedir.

Kahve falında ölmüş birini doyurmak gördüyseniz:

  • Belli öneriler getirebilir veya yardım teklifinde bulunabilirsiniz.

Kahve falında hastanede dolaştığını görmek sonradan da çok üzüleceğine, tam aksine rızkının sürekli olarak genişleyeceğine, işlerinin daha da iyi olacağına delalet etmektedir.

Kahve falında doya doya su içmek iş yerinde çok iyi yerlere geleceğine, kafasındaki tüm soru işaretlerine de cevap bulacağına alamet eder.

Kahve falında sevgiliyle sarmaş dolaş olmak fal sahibinin isteklerine, duygu ve düşüncelerine değer vermeyeceğine, insanların takdirini kazanacağına, daha sonra iş hayatı içinde çok zor işler ile karşılaşıldığında aranan kişi olacağına ve bu sorunları da çözerek saygın bir mertebeye yükseleceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında kedi doyurmak hayatını yeni bir şehirde kurmaya çalıştığı halde çok zorluk yaşayacağına, aile hayatı içinde birlik ve beraberlik içinde yaşanacağına inanılır.

Kahve falında yüzde dogum lekesi görmek uzun zamandan beri boş olan kalbini yakın bir zaman içinde karşısına çıkacak çok hayırlı bir kısmete vereceğine, ilerleyeceğine, yükseleceğine, insanların imrenerek baktığı kimse olacağına işaret eder.

Kahve falında çok yemek yiyip doymamak arzularına ve emellerine kavuşacağına, tüm yaşamını donanımlı kimse haline gelmek için harcamaktan geri durmayacağına delalet etmektedir.

Kahve falında fare doyurmak hayal kırıklığı yaşayacağına, üzüleceği ve çok mutsuz olacağı bir dönemin yaşanacağına, her şeyin aksi şekilde ilerlemeye başlayacağına ve pek çok aksiliğin üst üste geleceğine, hazırlık yapılan bir çalışmanın bol kazanç getireceğine ancak bazı kötü olaylar yaşanacağına inanılır.

Kahve falında karın doyurmak kurulacak olan yuva sayesinde huzurlu bir geleceğe erileceğine, işlerin çok büyük kazanç sağlayacağına, maddi ve manevi yönden kötü bir döneme girip işlerin zarara uğrayacağına delalet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Yorum bırakın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Scroll to Top