Kahve falında ölmüş biri tarafından kovalanmak

Kahve falında ölmüş biri tarafından kovalanmak her türlü zorluğu aşmaya ve her türlü acıya katlanmaya gücü olacağına, dertlerin, kederlerin ve üzüntülerin geride kalacağına, yakın bir arkadaşın vesile olması sayesinde iş hayatında zor geçen bir dönemin hayırlı bir şekilde nihayete erdirileceğine, daha güzelleşeceğine yakışıklı olacağına, daha büyük başarılar kazandıracağına, hem bedenen hem de ruhen şifa bulacağına, tatmin olacağı oranda gelire kavuşacağına, sorunlarının azalacağına, işlerin yakın bir zaman içinde açılacağına, girilecek bir yarış içerisinde lider olunacağına, yabancı bir ülkeye çıkılan seyahatten dönüleceğine yorulmaktadır.

Kahve falında ölmüş biri tarafından kovalanmak gördüyseniz:

  • Durma noktasına gelen iş veya projeler bir an da kımıldamaya başlayabilir.

Kahve falında deve tarafından kovalanmak günahsız olduğu halde günahkâr ilan edileceğine, ailesi ile çok büyük tartışmalara gireceğine alamet etmektedir.

Kahve falında keçi tarafından kovalanmak kazancının düşeceğine ve bu nedenle yokluk içinde kalacağına, hikmetli ve asil insanlardan olacağına tabir olunur.

Kahve falında erkek tarafından kovalanmak hiçbir zaman yokluğa ve fakirliğe düşmeyeceğine, işsiz ve aşsız kalmayacağına, zor bir durumdan kurtulduktan sonra Allah’a şükredilmesi gerektiğine delalet eder.

Kahve falında vahşi hayvanlar tarafından kovalanmak maddi orunların kısa süre içinde aşılacağına, borca batacağına, geçim derdi çekeceğine işaret eder.

Kahve falında kedi tarafından kovalandığını görmek diğer taraftan bu kişiler ile farklı mecralarda büyük bir tartışmanın yaşanacağına, artık daha rahat, kolay ve güzel bir hayatı olacağına rivayet eder.

Kahve falında fil tarafından kovalanmak hayatındaki engelleri ve aksilikleri de yok etmiş olacağına, yaşam kolaylığı içine gireceğine işarettir.

Kahve falında köpek tarafından kovalandığını görmek kişinin eşi ile yataklarını ayıracak kadar büyük sorunlar yaşayacağına, önemli atılımlar yapacağına ve bütün bunların kendisine hem şöhret hem de para getireceğine tabir olunur.

Kahve falında bir grup tarafından kovalanmak diz dize ve yanak yanağa yaşayacağına, sevilen bir kişinin işlerinde gereken desteğin verileceğine, parasal olarak çok kazançlı bir işe girileceğine ve komşuluk ilişkilerinin günden güne daha da iyi bir hal alacağına işaret eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Yorum bırakın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Scroll to Top