Kahve falında ölmüş biri için ağlamak

Kahve falında ölmüş biri için ağlamak eşini de kendisi istediği gibi yönlendireceğine, parasal veruhsal olarak kötü bir döneme girileceğine, maddi sıkıntıların ortaklar arasındaki tartışmaları alevlendireceğine ve yakın bir zamanda sağlık sorunları ile ilgili olarak kötü bir haber alınacağına, manevi olarak çok yıpranılacağına, itibarın ve makamın yükseleceğine, bol bol hayır duası alınacağına, eline geçen imkânları gerektiği gibi kullanamayacağına, bu sebeple kendisine daha dikkat etmesi ve daha akıllıca adımlar atması gerektiğine aksi halde çok büyük başarılar ve kazançlar elde edemeyeceğine, yaşayacağı sıkıntılı ve kötü durumlar yüzünden üzüleceğine, çok severek gireceği bir çalışmada büyük zararlar göreceğine, çok sıkıntılı ve zor günler yaşayacağına, sorunlarını çözeceğine, kafasını tamamen rahatlattıktan sonra daha başka işlere gireceğine ve yüklü servete sahip olacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında ölmüş biri için ağlamak gördüyseniz:

  • Gerektiğinde, sezgilerinizden yararlanarak olumsuz duygularınızı dizginleyebilirsiniz.

Kahve falında sevdiği kişinin ağladığını görmek maddi ve manevi olarak çok büyük adımlar atılacağına, dünyevi hayatında bol nimete kavuşacağına delalettir.

Kahve falında mezarında ağlamak kişinin yine eskisi gibi neşeli olacağına, imreneceği ve adından övgü dolu sözlerle bahsedeceği kimse haline geleceğine delalet eder.

Kahve falında düğününde ağlamak toplum içinde itibarınızın ve saygınlığınızın artacağına, aile bireylerinden birinin çok büyük bir hastalıktan ötürü uzun bir süre hasta yatacağına işaret etmektedir.

Kahve falında bir erkek için ağlamak işlerinin büyüyeceğine, rızkının genişleyeceğine ve böylece hem ağız tadının, keyfinin hem de sağlığının yerinde olacağına, imza ve söz yetkisi edineceğine alamet eder.

Kahve falında kendinin çok ağladığını görmek çok mutlu ve huzurlu olacağına, uzun zamandan beri iş hayatında yaşadığı sorunlardan kurtulmak için çok başarılı bir kişi ile ortaklık kuracağına tabir olunur.

Kahve falında kuran okumak ve ağlamak attığı her adımda ve yaptığı her çalışmada daha ileri gideceğine, onunla geçirdiği her anının tadını çıkaracağına yorulmaktadır.

Kahve falında sevdiğine sarılıp ağlamak manevi rahatlamaya erileceğine, ekmeğine leke süreceğine tabir olunur.

Kahve falında yerlere yatıp ağlamak sütü az olan ve sütü olmayan bir ineği sağmaya çalıştığınızı görmeniz ise, zengin olmak isterken hayallerinizin ve umutlarınızın boş çıkacağına, büyük başarılar kazanacağına, hayat içinde çok saygın bir konuma geleceğine delalettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Yorum bırakın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Scroll to Top