Kahve falında ölmüş bebeğini emzirmek

Kahve falında ölmüş bebeğini emzirmek maddi ve manevi olarak sevineceğine, büyük bir proje ortaya koyacağına, kendisine zarar vermek isteyen insanlara dikkat edip, dostlarını da iyi seçeceğine, ailesi ile rahatının ve huzurunun yerinde olacağına, huzurlu günlerin geleceğine, işlerinin açılacağına, ticaretinin genişleyeceğine, sıkıntı veren olayların tatlıya bağlanacağına, yeni ve büyük başarı getirecek bir işe gireceğine işaret etmektedir.

Kahve falında ölmüş bebeğini emzirmek gördüyseniz:

  • Harcamaları arttırmadan yapabileceğiniz ne varsa yapabilirsiniz.

Kahve falında bebek emzirmek ve sütü görmek sevinçli ve güzel olayların yaşanacağına, aile bireyleri tarafından deyim yerindeyse kendisine cephe alınacağına, fal sahibinin yalnızlaşacağına, çaresiz ve üzgün hallere düşeceğine delalet eder.

Kahve falında bebek doğurmak ve emzirmek günahlara, yapılan işte yalnız kalınacağına tabir olunur.

Kahve falında kendi erkek bebeğini emzirmek çok büyük bir ortaklığa gireceğine, başı dik, göğsü önde yani mağrur kimse olacağına yorulmaktadır.

Kahve falında güzel bir bebek emzirmek yüzünü güldüreceğine, maddi sorunların yavaş yavaş sona ereceğine ve yakın zamanda kişinin rahat bir nefes alacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında sol memeden bebek emzirmek çok başarılı işlere girileceğine ve gelecek planlarının çok başarılı olmasını sağlayacağına, aklın yolu, mantık ve sezgileriyle hareket etmesi halinde her işini kolaylıkla halledeceğine delalettir.

Kahve falında tanımadığı bir bebeği emzirmek kendisini çok büyük bir boşluğun içinde bulacağına, sorunlarının her geçen gün daha da artacağına, başını ağrıtacak olaylar yaşayacağına ve keyfinin kaçacağı bir döneme gireceğine, şartlar ne olursa olsun her şekilde dik duracağına işaret eder.

Kahve falında erkek bebeğe süt emzirdiğini görmek eğlenceye ve alışverişe bol vakit ve bütçe ayırabileceğine, sorunlardan, borçlardan, hastalıklardan ve kederlerden de uzak olacağına, amaçlarının da gerçekleşeceğine tabir olunur.

Kahve falında ölü bebeği emzirmek hayırlı kazançlar ve başarılar kazanacağına, özellikle bir müddet ortalıkta görünmeyip, yeni planlar yapacağına işaret etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Yorum bırakın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Scroll to Top