Kahve falında ölmek üzere olan balık görmek

Kahve falında ölmek üzere olan balık görmek malının artmasına, bereketlenmesine, işlerinin uzunca bir süre ters gideceğine, iş hayatında el attığı bütün işlerden başarısızlıkla çıkacağına, işyerinde üst düzey görevlerde bulunacağına, işlerini çok iyi yerlere getireceğine, elinde bulunan kazancın kendisine çok yeni kapılar açacağına, gerçekleştireceği büyük ortaklık sayesinde yüklü miktarda kazanç elde edeceğine, boş hayaller peşinde koşarken, ayağa gelen fırsatların kaçırılacağına, aldığı borçları ödemekte çok büyük sıkıntılar çekeceğine, çok büyük atlımlar gerçekleştirdiğine, çok uzun bir zamandan yapmak istediği şeyleri yakın bir zaman içinde teker teker gerçekleştireceğine rivayet eder.

Kahve falında ölmek üzere olan balık gördüyseniz:

  • Özlediğiniz veya sevdiğiniz bir kişiyle daha fazla vakit geçirebilmek amaçlı jestler yapabilirsiniz ya da kendinizi affettirebilirsiniz.

Kahve falında balık öldürmek ancak daha sonra kendisini toparlayacağına, manevi olarak da kendisini çok iyi hissedeceğine, kendisiyle gururlanacağı işler yapacağına işarettir.

Kahve falında köpek balığının öldüğünü görmek sık sık şehir dışına çıkarak yeni insanlarla tanışacağına, hayal ettiği şeylere kavuşacağına delalettir.

Kahve falında yanlışlıkla balık öldürmek maddi ve manevi olarak çok zor günler geçireceğine, hedeflediği kazancı elde edeceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında köpek balığı tarafından öldürülmek maddi olarak güç kazanacağına, ayrıcalık elde edeceğine, tartışmaları sonlandıracak bir haber alınacağına inanılır.

Kahve falında süs balıklarının öldüğünü görmek maddi olarak çok rahat edeceğine, hayatını yoluna sokacağına, malından ve parasından kaybedeceğine böylece yokluğa düşeceğine, ekmeksiz kalacağına işarettir.

Kahve falında balığı öldürmeye çalışmak daha güleryüzlü ve sevecen bir insan olacağına, çeşitli küçük sıkıntılardan kurtulup rahata ereceğine, üzüntüsünü ve acısını kalbine gömeceğine, ölen kişiye saygı duyarak ve her zaman kendisini anarak onu yaşatacağına işaret eder.

Kahve falında balığı öldürmek bir sebeple çok büyük sorunlarla karşılaşacağına, yeni girilecek olan bir işte sanki uzun zamandan beri o işte çalışılıyormuş gibi doğru adımlar atılacağına yorulur.

Kahve falında balık öldürmeye çalışmak dünya mallarının çoğalacağına, borçların kısa bir zaman içinde sona ereceğine, sıkıntıların ve üzüntülerin bir daha ortaya çıkmamak üzerek biteceğine, yaşanan tüm zorlukların avantaja dönüştürüleceğine, etraftaki insanların dertlerine de çare bulunacağına alamet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Yorum bırakın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Scroll to Top