Kahve falında olmayan bebeği emzirmek

Kahve falında olmayan bebeği emzirmek uzakta yaşayan bir akrabadan kötü bir haber alınacağına, gönlünce ve istediğince bir hayat yaşayacağına, ahiret hayatı için güzel hareketlerde bulunacağına, emrinde çok sayıda insan çalıştırılacağına, bir anda büyük bir borç batağının ortasına düşüleceğine, rakiplerin geride bırakılacağına, işlerin çok hayırlı bir hal alacağına, sıkıntıların ve sorunların sona ereceğine, sıkıntılarının zamanla geçeceğine delalet eder.

Kahve falında olmayan bebeği emzirmek gördüyseniz:

  • Hayatınızı karıştıran, sizi endişelendiren veya belirsizliklere neden olan kişilere izin vermemelisiniz.

Kahve falında sol göğsünden bebek emzirmek çok rahat edeceği bir döneme gireceğine ve son zamanlarda adından sıkça söz ettiren biri olacağına, moral bozukluğunu sevdikleri ile beraber atlatacağına işarettir.

Kahve falında ikiz erkek bebek doğurmak ve emzirmek moralinin bozulacağına bu nedenle de sağlığının da elden gitmesine neden olacak kötü olayların meydana geleceğine, yapacağı kusur nedeni ile toplumdaki güzel yerini kaybedeceğine yorulmaktadır.

Kahve falında yeni doğurduğu bebeği emzirmek sevdiği bir kişi ile güzel ve hayırlı bir evliliğe adım atacağına, kendisine tuzak kuranları fark edeceğine delalettir.

Kahve falında ikiz erkek bebek emzirmek rakiplerine yenileceğine, sıkıntılarından ve sorunlarından kurtulması için çok büyük bir destek olacağına alamet etmektedir.

Kahve falında bekar bir kadının bebek emzirmek şansının açılacağına, kısmetlerinin artacağına, kişinin mutlu olmasını sağlayacak fırsatlar elde edeceğine, zararın telafi edileceğine tabir olunur.

Kahve falında aç bir bebeği emzirmek zorlukların baş göstereceğine, dertlerin artacağına, hakkaniyetine göre değer kazanacağına inanılır.

Kahve falında olmayan bebeğini emzirmek kendisine çeki düzen verirken aynı zamanda kişisel gelişimine katkıda bulunacak işlerle uğraşacağına, maddi ve manevi olarak zararlar edileceğine delalet etmektedir.

Kahve falında tanımadığın bebeği emzirmek özel hayatında mutlu olup, eğer bekarsa sevdiği ile evleneceğine, hayatında olumlu değişiklikler olacağına inanılır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Yorum bırakın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Scroll to Top