Kahve falında ölen birinin öldüğünü duymak

Kahve falında ölen birinin öldüğünü duymak sorunlarından ve sıkıntılarından ötürü çok zor zamanlar geçireceğine, endişe ettiği işlerin son bulacağına, hayatının planladığı gibi yürümeyeceğine, iş konusunda çevredeki kişilere önayak ve örnek olunacağına, kaçırılan fırsatların birçok kişi ile girilen yeni bir iş sayesinde tekrar kazanılacağına, ana baba dualarının alınacağına, iş sahibi olunacağına, hane içindeki tartışmaların bitirileceğine, çok büyük başarılar kazanılacağına, çoğu kez hızlı bir şekilde çözüleceğine, büyük bir hastalıktan dönüleceğine, iş yaşamında da aile ile ortaklı ticaret yapılacağına delalet eder.

Kahve falında ölen birinin öldüğünü duymak gördüyseniz:

  • Zor bir ilişkinin yanlış bir adımdan geri dönmek zor hale gelmeden dengede tutulması gerekiyor.

Kahve falında tanıdık birinin öldüğünü duymak işinin ehli olan ve en tepedeki kişilerle hareket edip, hem tecrübe hem de sermaye kazanacağına, kazancının eksilmeyeceğine işarettir.

Kahve falında kocasının öldüğünü duymak her işinde iyilikle karşılaşacağına, üzerinde kafa yoracağına delalettir.

Kahve falında eşinin öldüğünü duymak ve ağlamak sevgi ve dayanışma içinde yaşamayı seçeceğine, sevdiği kişilere yardım edeceğine delalettir.

Kahve falında bir kimsenin öldüğünü duymak kendisi için rahat bir hayat kurma yolunda çok büyük bir atılım gerçekleştireceğine, yaşamının ve işlerinin düzene gireceğine delalet eder.

Kahve falında birini öldürdüğünü duymak çok büyük tartışmalar ve kavgalar yaşanacağına, işkenceden ve kötü muameleden uzak kalınacağına rivayet eder.

Kahve falında teyzesinin öldüğünü duymak ancak fal sahibinin kendisini yardım işlerine adayacağına, maddi ve manevi kayıp yaşanacağına alamet etmektedir.

Kahve falında tanıdıgının öldügünü duymak kendisine çok daha fazla yetki verileceğine, kafasında yer etmiş yerleri ve kişileri yeniden bulacağına yorulmaktadır.

Kahve falında amcamın öldüğünü duymak rahatsızlık yaratacak bir işe girileceğine, kırgınlıkların sona ereceğine inanılır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Yorum bırakın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Scroll to Top