Kahve falında ölen babasının öldüğünü görmek

Kahve falında ölen babasının öldüğünü görmek atılan adımların kısa sürede başarıya ulaşacağına, eş, dost ve akrabalar ile bazı ortaklıklar yapılacağına, güzel günlerin yakında olduğuna, kıskanılacak projelere imza atılacağına ve hayırlı bir kısmet ile dünyaevine girileceğine, çok uzun zaman boyunca büyük zarar veren borçların sona erdirileceğine, maddi konularda destek olacak bir ortak bulunacağına, girdiği bütün işlerde kendisini ispatlayacağına, sevdiği kişiler ile mutlu olacağı ve rahata ereceği bir döneme gireceğine, yöneticilerinin ya da müdürlerinin dikkatini çekmeyi başaracağına bu sayede işinde çok daha iyi yerlere geleceğine, amaçlarının ve hedeflerinin de gerçekleşmesi sayesinde ideallerini yerine getirme şansı elde edeceğine, eşinin ve çocuklarının kendisi için makbul ve hayırlı kimseler olacağına, yaşlılığında kendisine bir bebek özeni ile bakılacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında ölen babasının öldüğünü gördüyseniz:

  • Belli olaylardan sakınmak istiyorsanız daha mütevazi olmanızda fayda var.

Kahve falında babasının trafik kazasında öldüğünü görmek hayatında yeni ve temiz başlangıçlara imza atacağına, uğradığı zararın telafi edileceğine işaret eder.

Kahve falında anne ve babasının öldüğünü görmek aile hayatında çok güzel bir birlikteliğe yelken açılacağına, büyük bir maddi kayba uğranacağına, girilen bir işte beklenmedik bir zararla karşılaşılacağına,  uzun bir zamandan beri devam eden ve evlilikle noktalanacağı düşünülen bir birlikteliğin sona ereceğine işaret eder.

Kahve falında ölen babasının tekrar öldüğünü görmek bundan sonra her şeyin daha iyi olacağına, yönetici makamına geleceğine yorulur.

Kahve falında ölmüş babasının öldüğünü görmek zararlı alışkanlıkların sona erdirileceğine, bir beladan kurtulacağına delalet etmektedir.

Kahve falında babasının öldüğü haberini almak mal varlığında kayıplar yaşayacağına ve para kaybedeceğine, atılan adımların ferahlığa çıkacağına delalet etmektedir.

Kahve falında annenin babayı öldürdüğünü görmek büyük bir tatsızlık yaşanacağına, yeni bir yuva kurmak için uğraş verileceğine delalettir.

Kahve falında babasının yanarak öldüğünü görmek zararların telafi edileceğine, işlerin yoluna gideceğine, aile bireylerinin de içinde olacağı bir iş kurulacağına, parasının ve malının da artacağına yorulmaktadır.

Kahve falında babasının öldüğünü duymak ve ağlamak etrafındaki kişilere de yardım edeceğine, hayatın güzelliklerinden nasipleneceğine alamet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Yorum bırakın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Scroll to Top