Kahve falında öleceği haberini almak

Kahve falında öleceği haberini almak o işi iyi yaptığı konusunda her yerde geçerli olacak bir belge alacağına, kötüye giden bir işin verilecek parasal destek sayesinde düze çıkartılacağına, sorunların çözüleceğine, en son model, en gösterişli arabalara bineceğine, yediğinin önünde yemediğinin arkasında olacağına, eski işlerinden daha iyi ve hayırlı işlere kavuşacağına, zor zamanlar geçireceğine, kötü niyetli kişiler tarafından istenmeyen bir durumun ortasında bırakılacağına, hane içinde büyük sorunların ve anlaşmazlıkların çıkmayacağına, kariyer planlamasının istediği yönde gelişme göstereceğine, başarılarının artacağına, düşmanlarından ve rakiplerinden kurtulacağına rivayet eder.

Kahve falında öleceği haberini almak gördüyseniz:

  • Bazı sırlarınız sizi sevmeyen kimselere taşınabilir.

Kahve falında boşanma haberi almak hasretin biteceğine, sorunların ve sıkıntıların ortadan kalkacağına delalet etmektedir.

Kahve falında eski sevgilinin ölüm haberini almak hayatın tadını çıkarmaya bakacağına, gerçekleştirilen bir proje sayesinde çok yakında epey kazanç elde edileceğine, sağlıkla ilgili herhangi bir sorun yaşanmayacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında ikiz bebek haberi almak birikim yapma fırsatı elde edeceğine, dirliğin ve bütünlüğün kalmayacağına tabir olunur.

Kahve falında gebe haberi almak geçmişte yapılmış olan hataların telafi edileceğine, küçük bir sorunun daha fazla büyümeden sona erdirileceğine rivayet eder.

Kahve falında birinin ölü haberi almak kişinin maaşının yetmemesi durumunda borç almaya başlayacağına, planların alt üst olacağı olayların yaşanacağına işaret etmektedir.

Kahve falında hamile haberi duymak evine ve evliliğine karanlık bulutlar çökeceğine, sıkıntıların ve sorunların son bulacağına işarettir.

Kahve falında birinin ölü haberini almak güvensizlik duymaya, inandığı ve uğruna büyük sermayeler koyduğu işlerin de kendisine hayal kırıklığı yaşatmayacağına delalet etmektedir.

Kahve falında eşinden hamile haberi almak geçim derdinin biteceğine, şansının ve kısmetinin açılacağına, hayatı baştan aşağı değiştireceğine delalet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Yorum bırakın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Scroll to Top