Kahve falında ödünç vermek

Kahve falında ödünç vermek çok güzel bir mevkiye geleceğine, evli ise eşiyle mutlu bir hayat süreceğine, karşılaşacağı bazı olaylardan ötürü kalbinin kırılacağına, kazancının eksileceğine, çok zor ve sıkıntılı bir duruma düşebileceğine, mesleğindeki verimliliğinin artacağına, çok büyük fırsatları kaçıracağına, eline geçen olanaklardan da doğru ve yeterli şekilde yararlanamayarak sıkıntıya düşeceğine, işlerinden belirsizlik olacağına, başarıya giden yollarına engeller çıkacağına, aksiliklerin ve tersliklerin üst üste geleceğine, makam ve rütbe edineceğine yorulur.

Kahve falında ödünç vermek gördüyseniz:

  • Size söylenen şeyleri veya yapılan teklifleri iyi değerlendirmelisiniz.

Kahve falında ödünç altın almak kendisini ilim ve irfan yoluna adayacağına, işlerin yoluna gireceğine, kötü kişilerin ve paragözlü insanların hayattan uzaklaştırılacağına rivayet eder.

Kahve falında ayakkabı ödünç vermek iş hayatı içinde çok rahat bir nefes alacağına, ancak daha sonra bu durumun sona ereceğine, bu sayede sıkıntılarını ortadan kaldıracağına işaret etmektedir.

Kahve falında ödünç kitap almak kişinin ömrünün son anına kadar sevdikleri ile huzur ve barış içinde yaşayacağına, eline geçen bütün işleri kara geçireceğine işarettir.

Kahve falında ödünç araba vermek yarardan çok zarar getireceğine, arkadaşların ya da ortakların arasını açacağına, kendisini kaybedeceği ve çok zor bir şekilde toparlanacağı bazı olaylar yaşayacağına delalettir.

Kahve falında kitap ödünç almak atılan adımlar sayesinde kazancın çok daha artacağına, Allah’ın hayırlarından, lütuflarından ve iyiliklerinden nasiplenmeye yorulmaktadır.

Kahve falında ödünç para almak yaşamının yoluna gireceğine, ihtiyacı olan çarelerin, çözümlerin ve şifaların karşısına çıkacağına, sağlıklı, rahat bir hayat süreceğine işaret etmektedir.

Kahve falında ödünç almak yeni bir eve sahip olunacağına, rahat, keyifli ve eğlenceli günler geçireceğine yorulmaktadır.

Kahve falında ödünç elbise almak sıkıntı yaratan bir durumla karşı karşıya kalınacağına, yardıma muhtaç insanların yardıma kavuşacağına delalet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Yorum bırakın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Scroll to Top