Kahve falında namaz kıldığını görmek

Kahve falında namaz kıldığını görmek etrafında hayırlı ve vefalı kişiler olacağına, ayrıca bir değil, birden fazla evinin, arabasını ve toprağının olacağına, yaptığı ve yapacağı işler ile çok güzel yerlere gelip büyük paralar kazanacağına, ev alımı ile ilgili olarak gireceği bir işte kendisini kandırmaya çalışan bir kişi ile tartışmaya gireceğine, ruhunun esenlik bulup aydınlanacağına, hayırlı insanlar ile tanışılacağına, sonunda da riskleri sıfırlayarak emeline tez zamanda ulaşacağına, nerede akşam orada sabah felsefesi ile yaşamaktan vazgeçeceğine, daha düzenli ve güzel bir yaşama sahip olmak için adım atacağına inanılır.

Kahve falında namaz kıldığını gördüyseniz:

  • Hayata basit şekilde yaklaşmalısınız.

Kahve falında seferi namaz kılmak şiddete maruz kalarak veya ağır sözler işiterek çok mutsuz olacağına, işle ve güçle arası iyi olmayan birinin yola getirileceğine delalet eder.

Kahve falında merdivende namaz kılmak hayatında mucizevi gelişmeler yaşanacağına, hareketleneceğine ve sürpriz gelişmelere gebe olacağına delalet etmektedir.

Kahve falında dergahta namaz kılmak sorunlarından ve sıkıntılarından yakın bir zaman içinde kurtulacağına, çok büyük başarılar elde edeceğine, eline geçen büyük fırsatları çok doğru ve başarılı bir şekilde kullanarak hayırlı bir yola gireceğine tabir olunur.

Kahve falında arafatuta namaz kılmak sırrın kimselere söylenmeyeceğine ve unutulacağına, büyük, güzel ve önemli işler yapacağına yorulmaktadır.

Kahve falında namaz kılmak ve bozmak üzüntülerin ve zorlukların biteceğine, maddi açıdan ferahlamaya rivayet etmektedir.

Kahve falında namaz kılmak ve dua okumak yüzünün güleceğine ve tabiri caizse gözlerinin parıldayacağına, iş hayatında bol kazançlı bir işe sahip olunacağına, hayırlı bir kısmetle dünyaevine girileceğine inanılır.

Kahve falında yatsı namazı kıldığını görmek hayatından nefret duygusunu atacağına, dostluk, barış, sevgi ve dayanışma içinde yaşamayı seçeceğine, alternatif kazanç ve gelir kapıları bulunacağına rivayet eder.

Kahve falında ölü birinin namaz kılmak kazalara ve kötülüklere yakın olacağına, ruhunun ve bedenin iyileşeceğine yorulur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Yorum bırakın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Scroll to Top