Kahve falında mezar yazısı görmek

Kahve falında mezar yazısı görmek daha büyük kazançlar elde edileceğine, kazançlı işler yapmak için imkânlarının artacağına, birçok kişiyi etkileyecek bir proje gerçekleştirileceğine, arabasını ve toprağının olacağına, fakirlikten kurtulacağına, çok uzun yıllar boyunca herhangi bir sağlık sorunu ile karşılaşmadan yaşayacağına, uzun süreden beri ödenen bir borcun gelecek bir toplu para ile ödeneceğine, maddi olanakların kötüleşeceğine işaret eder.

Kahve falında mezar yazısı gördüyseniz:

  • Kavgalara açıksınız.

Kahve falında mezar taşı yazısı okumak çok büyük sorunlar yaşanacağına, uzun soluklu bir ilişkinin sona ereceğine yorulur.

Kahve falında mezar taşına yazı yazmak cevabın olumlu olması halinde çok istenen bir işe girileceğine eğer cevap olumsuz olursa yeni bir çalışmaya başlanacağına, maddi imkânlarının çokluğu sayesinde dilediği gibi yaşayacağına inanılır.

Kahve falında mezarda yazı görmek eğitim hayatında uzun zamandan beri istenen noktaya geleceğine, sorunlarla ve sıkıntılarla başlayan bir projenin gittikçe daha iyi bir duruma geleceğine, herhangi bir problemle karşılaşmayacağına, bazı kötü niyetli kimseler tarafından yalan yanlış bilgiler verilerek kandırılmaya çalışılacağına işaret etmektedir.

Kahve falında mezar taşında yazı görmek kendisine uzak bir akrabasından miras kalacağına, hayırlı bir kısmetle dünyaevine gireceğine, ilgili kişilere ulaşmak için bağlantı kurulacağına ve böylece uzun zamandan beri devam eden sıkıntıların sona erdirileceğine tabir olunur.

Kahve falında yazısız mezar taşı görmek üzüntülerinin sona ereceğine ve hayatının geri kalanında şansının ve bahtının açık olacağına, işlerin daha iyi bir hal alacağına yorulur.

Kahve falında yazılı mezar taşı görmek bol kazançlı bir işin başına geçileceğine, üzüntülü ve sıkıntılı durumlara düşüleceğine delalet etmektedir.

Kahve falında mezar taşında arapça yazı görmek borçlarının kapanacağına, yükünün azalacağına ve böylelikle içine düştüğü maddi sıkıntının da sonunun geleceğine, hanede neşenin ve huzurun eksik olmayacağına ve gayrimenkul işine girileceğine alamet eder.

Kahve falında arapça yazılı mezar taşı görmek sıkıntılı ve sorunlu zamanlar yaşayacağına, çekilen yokluğun yerine bereketin ve bolluğun geleceğine inanılır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Yorum bırakın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Scroll to Top