Kahve falında mevlit vermek

Kahve falında mevlit vermek büyük bir emek vererek ve çok büyük azim göstererek başarıya ulaşacağına, tatsız haberlerin alınacağına, hayırlı kişilerle dostluk kurup çok mutlu olunacağına, öğretimini yeni bitiren kişiler için maceralarla dolu, kariyer olanakları olan, iyi gelir getiren işler yapılacağına, kişinin gönül hoşluğunu yakalayacağına, üzüntülü günlerin  sona ereceğine, geçmişten gelen tüm sıkıntıların ve borçların sona ereceğine, küs olduğu kişilerle barışacağına, sıkıntılarının ve üzüntülerinin sona ereceğine delalet etmektedir.

Kahve falında mevlit vermek gördüyseniz:

  • Birşeyler kırıp dökebilir ya da kendinizi yaralayabilirsiniz.

Kahve falında kalabalık mevlit görmek sahip olunan zenginliğin elde gideceğine, alın teri ve namusu ile çalışarak helal yaşayacağına işaret eder.

Kahve falında mevlit yemeği vermek işlerin kısa süre içinde tepetaklak olacağına, kazançlı işlere girmenin yollarını bulacağına delalettir.

Kahve falında yemekli mevlit okutmak aynı zamanda bu kazancın yeteri kadar olmayacağına, bu işe güvenerek aldığı bir borcu ödeyemeyeceğine, kariyer planlamasını iyi yapamayacağına, eline geçecek muhteşem fırsatları iyi kullanamayacağına ve bir daha da bu fırsatları hayatı boyunca elde edemeyeceğine inanılır.

Kahve falında mevlit örtüsü görmek sorunlarından ve sıkıntılarından kurtulacağına, çok hayırlı ve güzel günler göreceğine, ancak gelen yardım tekliflerini reddedeceğine, herhangi bir sorun ve sıkıntı durumlarında sadece kendini bildiği doğrultuda giden fal sahibinin, yakın bir zamanda çok büyük pişmanlıklar yaşayacağına tabir olunur.

Kahve falında mevlit hazırlığı yapmak zorlukların baş göstereceğine, dertlerin artacağına, hayır getirecek ve büyük kazançlar sağlayacak bazı olaylar yaşayacağına rivayet eder.

Kahve falında evinde mevlit okutmak kurulan bir ortaklıkta yaşanan anlaşmazlıklardan ötürü sıkıntılı bir döneme girileceğine ve üzüntü yaşanacağına, gelir kaybedeceğine işarettir.

Kahve falında yemekli mevlit görmek özle ve iş hayatında üstün başarılar elde edeceğine, ün ve itibar sahibi olacağına, maddi olanakların kötüleşeceğine rivayet eder.

Kahve falında mevlit okuduğunu görmek tüm sıkıntıların ve sorunların, giderileceğine, adının ve şanının yürüyeceğine, malının, parasının ve makamının artacağına işarettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Yorum bırakın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Scroll to Top