Kahve falında mahkemede olmak

Kahve falında mahkemede olmak sözünü dinleyecek çok sayıda insan olacağına, planlarının ve projelerinin çok beğenileceğine bu sayede de hem kazancının hem de huzurunun artacağına, kişisel kavgaların son bulacağına, herkese parmak ısırtacak kadar iyi bir hayat sahip olunacağına, bir sağlık sorunuyla uğraşmak zorunda kalınacağına, adeta havalara uçacağına ve iş hayatı ile ilgili olarak çok büyük ve kazançlı kararlar vereceğine, elde bulunan imkânların çok hayırlı ve kazançlı bir şekilde değerlendirileceğine, askıya almak zorunda kaldığı çalışmaları yakın bir zaman içinde nihayete erdireceğine, ferahlığa çıkacağına, rahatsızlık veren olaylarla karşılaşılacağına alamet etmektedir.

Kahve falında mahkemede olmak gördüyseniz:

  • Resmi kuruluşlarla ya da kurumsal firmalarla ilgili konularda veya seyahatler esnasında ertelemeler ya da aksilikler yaşanabilir.

Kahve falında mahkemeyi kaybetmek dinlenilmemesi ve beslenmenin geri plana atılması yüzünden hasta olunacağına, sorunların kısa süre içinde çözüme kavuşacağına, hayırlı bir yuva kurulacağına, rakip olarak görülen kişilerin yenilgiye uğratılacağına, hayatın mutluluk içinde geçeceğine delalet eder.

Kahve falında mahkemede ceza almak zorlukların ve tartışmaların aşılacağına, elinde bulunan imkânları çok hayırlı bir şekilde değerlendirmesi sayesinde işlerinin çok iyi bir hal alacağına, sorunlarının kısa zaman içinde biteceğine yorulur.

Kahve falında mahkemede ifade vermek borçlanıp, hasta olacağına, eşinin hemen her konuda kendisine güveneceğine delalet etmektedir.

Kahve falında mahkemede boşanmak eksik bulduğu yönlerini geliştireceğine, dar gelirli olanların rahatlayacaklarına ve ellerine geçecek paranın bereketli olacağına, aile hayatında yaşanacak tartışmaların ve sorunların sona ereceğine delalet etmektedir.

Kahve falında mahkeme kazandığını görmek maddi olarak zorluk çekileceğine, zorluklar karşısında başını her daim dik tutmayı bileceğine delalettir.

Kahve falında mahkemeye çıkacağını görmek huzurlu bir hayata adım atacağına, belirsizlik ve huzursuzlukla geçen günlerinden kurtulacağına delalettir.

Kahve falında hakim mahkeme görmek işlerin çok kötü bir hale geleceğine, kısmetsizlik yaşadığı bir işe tekrar girerek bu sefer başarı kazanacağına işarettir.

Kahve falında mahkeme kağıdı görmek sahip olduğu mal varlığının alıp yürüyeceğine, kötü günlerin bir daha yaşanmayacağına işaret eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Yorum bırakın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Scroll to Top