Kahve falında kuranı okuyamamak

Kahve falında kuranı okuyamamak karmaşadan ve belirsizlikten kurtulacağına, keyfin ve huzurun yerine geleceğine, sevdiği kişilerden birinin yaptığı büyük bir hata yüzünden başının çok ağrıyacağına, başarıya giden yolların önünde bazı engeller olacağına, borçların kısa sürede ödeneceğine, rahatsızlık yüzünden bir süre işlerden uzak durulacağına, harcama yapabilme konusunda özgürlüğünün ve rahatının artacağına, ancak daha sonra bu kararı düzelteceğine alamet eder.

Kahve falında kuranı okuyamamak gördüyseniz:

  • Bazı şeyleri dile getirme veya sunma biçiminiz isteklerinizin gerçekleşmesinde veya olayların umut ettiğiniz şekilde gelişebilmesinde etkili olacağa benziyor.

Kahve falında kuran okuyanı görmek işlerin çok yakın bir zaman içinde çözüme kavuşmasına yardım edeceğine, sorunların ve tartışmaların sona ereceğine yorulur.

Kahve falında kuranı kerim okutmak çeşitleneceğine, kazancının azalmayacağına, deyim yerindeyse ayağının tökezlemeyeceğine alamet etmektedir.

Kahve falında kuran okuyan kadınlar görmek bir sebeple iş yapılan kişi ile aranın açılacağına, bazı ortaklıklar kuracağına, büyük başarılar kazandığı ortaklıklardan birinde hiç istemediği halde bir kırılma yaşayacağına ve sıkıntılı bir döneme gireceğine işarettir.

Kahve falında kuran okuyan kadın sesi duymak aradığı huzuru ve mutluluğu yaşayacağına, samimiyetin ve ilişkinin daha da kuvvetleneceğine ve belki işle ilgili bir ortaklık kurulacağına işaret etmektedir.

Kahve falında kabede kuran okunduğunu görmek yapılan iyiliklerin karşılığı olarak ihanet görüşeceğine, büyük çabalarla geldiği mevkiden gönderileceğine rivayet eder.

Kahve falında kalabalıkta kuran okunduğunu görmek üzüntülerinin sona ereceğine ve hayatının geri kalanında şansının ve bahtının açık olacağına, bilgi ile donanacağına ve okumaktan hiçbir zaman vazgeçmeyeceğine yorulur.

Kahve falında evinde kuran okunduğunu görmek kısa süre içinde çok büyük atılımlar gerçekleştireceğine, büyük bir proje ile birlikte zenginliğe adım atacağına, herkesin hayranlık duyacağı bir düğünle dünya evine girileceğine delalettir.

Kahve falında kuran okumak isteyip okuyamamak peşinde koşulan bir işte büyük bir ilerleme sağlanacağına, iş hayatında bol kazanç sağlayacak girişimlerde bulunacağına alamet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Yorum bırakın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Scroll to Top