Kahve falında aşık olduğu birini görmek

Kahve falında aşık olduğu birini görmek hayata karşı beklentilerini kaybedeceğine, zarara sebep olan kişilerin hayattan uzaklaştırılacağına, çok sorunlu günler geçireceğine, yaptığı işlerde çok büyük kazanca sahip olacağına, girdiği bir ortaklık sayesinde işlerini daha da büyüteceğine, rızkının genişleyeceğine, bankadaki hesabının kabaracağına, sorunlardan ve sıkıntılardan çok çaba göstermesine rağmen bir türlü kurtulamayacağına, eve huzur dolacağına, Allah’ın mubah kıldıklarına meyil edeceğine alamet etmektedir.

Kahve falında aşık olduğu birini gördüyseniz:

  • Uzun süreli tartışmalara girmek istemiyorsanız, duygusal konularda aşırılığa kaçmaktan veya sağlık konularında abartılı ifadelerden kaçınmanızda fayda var.

Kahve falında birini görüp aşık olmak hırslarını kötü yollarla tatmin etmeye çalışan bir kişinin tam anlamıyla başa bela olacağına, iş hayatında engel olmaya çalışan rakiplerin yenilgiye uğratılacağına inanılır.

Kahve falında yakışıklı erkeğe aşık olmak işten arta kalan zamanının çoğunu evde ailesi ile kendi halinde bir yaşam sürerek geçireceğine, iş hayatında büyük kazançların elde edileceğine, bu kazançlar sayesinde çok büyük ve zor işlerin üstesinde kolayca gelineceğine, aile hayatında çok iyi ve hayırlı olaylar ile karşılaşılacağına alamet etmektedir.

Kahve falında ünlü birine aşık olmak elindekilerinin kıymetini bileceğine, zor durumda kalacağına, yokluğa düşeceğine delalet eder.

Kahve falında aşık olduğun kişiyi öpmek bir sebeple büyük tartışmalar yaşanacağına, yakın bir zaman içinde evde huzurun kalmayacağına ve aile büyüklerinin de bu duruma üzüleceğine, özgüveninin artacağına tabir olunur.

Kahve falında evli kadına aşık olmak çevreye karşı itibarın artacağına, bazı sorunların başgöstereceğine yorulur.

Kahve falında görülen kıza aşık olmak kendisi için çok hayırlı bir işe girdiği bir dönemde büyük zarar edeceğine, çok iyi yatırımlar yaparak büyük ve hayırlı kazançlar elde edeceğine ve mal mülk sahibi olacağına delalet eder.

Kahve falında patronun aşık olduğunu görmek emeklerinin karşılığını alacağına, büyük miktarlarda paralar kazanacağına, işten yana şansının açık olacağına ve çok bereketli bir dönem geçireceğine, kendisini ferahlamış hissedeceğine, ardından başarılı bir çalışma hayatına atılacağına inanılır.

Kahve falında hiç görmediğin birine aşık olmak hayat içerisinde daha iyi ve daha güçlü olunduğunu hissettireceğine, karşılaşılan kötü bir durum karşısında moral ve motivasyon sağlayacağına, hayallerini gerçekleştireceğine, amaçlarını yerine getireceğine ve ettiği duaların karşılığını alarak hayatının yüzünü güldürecek ve kendisine hayır getirecek şekilde ilerlemeye başlayacağına rivayet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Yorum bırakın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Scroll to Top