Kahve falında kocasının başka kadınla görmek

Kahve falında kocasının başka kadınla görmek çok büyük çaba sarf edeceğine, yüzünü Kâbe’den başka bir tarafa çevirmeyeceğine, sevdiği kişilerle çok mutlu olacağına, yüzünün güleceğine, özel hayatına, kişisel bakımına ve keyif aldığı konulara daha fazla vakit ayıracağına, amaçların gerçekleşmeyeceğine, mutlu olunacağına ve yaşanacak güzel olaylar ile yakında çok sevinileceğine, uzun bir süreden beri çok istenen bir mevkiye terfi edileceğine alamet eder.

Kahve falında kocasının başka kadınla gördüyseniz:

  • Kararınızı vermeden önce, duygularınızı sakin şekilde gözden geçirmeniz gerekiyor.

Kahve falında kocasının başka bir kadını öptüğünü görmek çalışma hayatını kurtarmak amacıyla istenmeyen yollara girileceğine ve tartışmaların arasında kalınacağına, yaşamının yolunda ve istediği seyirde devam edeceğine, kurulu düzeninin sürüp gideceğine, moralinin genel olarak yerinde olacağına alamet etmektedir.

Kahve falında kocanı başka bir kadınla görmek bir sebeple çok zor günler geçireceğine, çok huzurlu bir ortama kavuşacağına inanılır.

Kahve falında kocasını başka kadınla ilişkide görmek çevresindeki bazı kişilerin adını lekelemeye çalışacaklarına ve yine bu kişilerin kendisi hakkında onur ve gurur kırıcı laflar edeceğine, hayırlı bir kişi ile evlilik yoluna girileceğine tabir olunur.

Kahve falında kocasını başka bir kadınla ilişkiye girdiğini görmek sıkıntılarını ve sorunlarını kısa süre içinde ortadan kaldıracağına, yakın bir arkadaşın ihanetine uğranacağına, işle ilgili olarak bir zarar yaşanacağına, zararın bir türlü telafi edilemeyeceğine rivayet eder.

Kahve falında kocanı başka kadınlarla görmek büyük sıkıntılar yaşanacağına, yuva kurmak için yapılan bir hamlenin boşa gideceğine işarettir.

Kahve falında kocasının başka kadını öptüğünü görmek dünya hayatında huzurlu olmaya, düşüncelerini eyleme dönüştürecek fırsatlar bulacağına delalettir.

Kahve falında kocasının başka bir kadınla evlendiğini görmek başka bir şehre taşınıp yeni bir iş bulacağına, kısmetinin bollaşacağına delalet eder.

Kahve falında kocasını başka bir kadınla görmek çok büyük maddi ve manevi zararlar ile karşılaşacağına, çok büyük tartışmalara ve çekişmeler yaşayacağına ve aile arasında zaman zaman sürtüşmeler meydana geleceğine, bir sebeple çok büyük bir beklenti içine gireceğine, ancak bu beklentinin yakın bir zaman içinde boşa çıkacağına inanılır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Yorum bırakın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Scroll to Top