Kahve falında kızınızı görmek

Kahve falında kızınızı görmek yapılan işlerde büyük başarılar kazanılacağına, gün geçtikçe iş hayatında daha büyük verim saplanacağına ve çok büyük kazançlar elde edileceğine, fal sahibinin anlayışlı ve hoşgörülü biri olmak için çaba göstereceğine, yeni kararlar alınacağına, çok büyük zararlara uğrayacağına, yöneticilerinin ya da müdürlerinin dikkatini çekmeyi başaracağına, anlayışlı bir kısmet çıkacağına, zararlı bir alışkanlığın terkedileceğine, yeni hobiler edinileceğine, yeni bir sosyal çevreye girileceğine ve hiç olunmadığı kadar mutlu olunacağına, gönül gözünün açılacağına alamet etmektedir.

Kahve falında kızınızı gördüyseniz:

  • İşinize karışan veya işinizi eleştiren kişiler söz konusu olabilir.

Kahve falında kızının öldürüldüğünü görmek aile arasındaki tartışmaların ve sıkıntıların sona ereceğine, uykusuz geceler yaşayacağına ve işlerinde bir türlü doğru kararları veremeyeceğine işarettir.

Kahve falında kızının hasta olduğunu görmek büyük üzüntüler yaşayacağına, tatsız günlerin geride bırakılacağına rivayet eder.

Kahve falında yabancı bir kızın elini tutmak uzun zaman önce çok tanışılmış olan hayırlı bir kısmet ile dünyaevine girileceğine, mutluluğun günden güne daha da artacağına inanılır.

Kahve falında aşık olduğun kızı öpmek iyi geçim halindeki kişilerle arasının açılacağına, bütün aksiliklerin arka arkaya geleceğine, güzel bir evlilik yaşanacağına delalettir.

Kahve falında kendini ve kızını hamile görmek aile bireyleri sayesinde işlerinin açılacağına, ticari faaliyetlerinin artacağına, iş dünyasında büyük bir saygınlık kazanacağına, sevdiği kişi ile dünyaevine gireceğine, bundan sonra sıhhatinin yerinde olacağına ve başarılarının hiç kesilmeyeceğine alamet eder.

Kahve falında biber kızartmak oturulan semtte çıkarılan bir dedikoduya malzeme olunacağına ve haklıyken haksız duruma düşüleceğine, kötü haberler alacağına işaret eder.

Kahve falında kızının saçının ağardığını görmek para biriktireceğine ve bu sayede yedi sülalesine yetecek kadar hatırı sayılı bir servetin sahibi olmayı başaracağına, bereketinin artacağına delalettir.

Kahve falında küçük kızını hamile görmek çok büyük bir çalışma temposu içine gireceğine, yenileceğine, şifa bulacağına delalettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Yorum bırakın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Scroll to Top