Kahve falında kızının nişanlanmasını görmek

Kahve falında kızının nişanlanmasını görmek aklını karıştıracağına ve kendisini kararsız ve belirsiz hallere getireceğine, iş hayatında maddi zarara uğranacağına, ona en büyük darbeyi vuracaklarına ve fal sahibinin de uzun süre bu nedenle belini doğrulatamayacağına, kısmetin ve şansın açılacağına, şansın ve kısmetin de açık olacağına, dertlerinin yakın bir zamanda biteceğine, sorunlarından kurtulup sevince kavuşacağına, bir süre yeni girişimlerde bulunamayacağına, sıkıntılarını ve sorunlarını çözmek için hayırlı yollar keşfedeceğine işaret eder.

Kahve falında kızının nişanlanmasını gördüyseniz:

  • İlerleme sağlamak istediğimiz işlerde gelişmeler olabilir.

Kahve falında güzel kızla nişanlanmak saygınlık göreceğine, evli ise kızını veya oğlunu hayırlı bir kısmetle evlendireceğine, hayatı boyunca şerefli bir insan olarak anılacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında güzel bir kızla nişanlanmak alınan kararların bir türlü istenen şekilde uygulanamayacağına ve azalan kazancın sonunda tamamen biteceğine, rızkının genişleyeceğine, aile saadetinin artacağına delalet eder.

Kahve falında sevdiğin kızla nişanlanmak eğer erkekseniz eşinizden boşanacağınıza, eşit davranılacağına alamet eder.

Kahve falında kızını nişanlanmış görmek aydınlık günlerin karanlığa dönüşeceğine, elindeki birikimleri değerlendirip yeni bir ev satın alacağına, ailesine daha iyi yaşam koşulları sağlayabilmek adına işlerini büyütmek için mücadele vereceğine işaret etmektedir.

Kahve falında komşu kızının nişanını görmek şükredeceğine, herkesin gönlünü kazanacak hayırlı bir iş yapacağına tabir olunur.

Kahve falında komşu kızının nişanlandığını görmek yanlış davranışı olanları uyararak, ikinci bir şans vereceğine fakat sorunun tekrarlaması halinde bu insanları hayatından çıkaracağına, bir sebeple çok büyük üzüntü duyulacağına, kredi çekileceğine yorulur.

Kahve falında bir kızın nişanlandığını görmek işyerinde kıskanç bir kişinin yol açacağı bir sorun yüzünden üzüntü duyulacağına, kalp kırıklığı yaşanacağına, uzun yıllardan beri kurulan hayallerin bir türlü gerçekleşmeyeceğine, çok zor zamanlar geçireceğine, büyük maddi ve manevi zararlar göreceğine ve bu yüzden çok ağır bir hastalığa tutulacağına delalettir.

Kahve falında nişanlı kızın gelinlik giydiğini görmek kardeşlerin sorunlu giden işlerinin çözüme kavuşacağına, işlerinde bir aksama yaşayacağına rivayet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Yorum bırakın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Scroll to Top