Kahve falında kıza hamile görmek

Kahve falında kıza hamile görmek hoş muhabbette olacağına, eski ve güzel günleri anarak onları yeniden hatırlama fırsatı elde edeceğine, fal sahibinin büyük bir cesaret örneği gösterip, tüm risklerini göze aldığı bir işe atılarak bu işten çok büyük gelir elde edeceğine, kızgınlıkların ve kırgınlıkların biteceğine, hayırlı bir işten büyük kazanç elde edileceğine, sevdiği kişiler ile çok rahat ve huzurlu bir hayata sahip olacağına, gelmez sandığı güzel günlerinin geleceğine, yapılan ek işler sayesinde kısa sürede borçlardan kurtulacak olan fal sahibinin geleceğini düşünerek yatırımlar yapacağına, gelirinin eksileceğine işaret eder.

Kahve falında kıza hamile gördüyseniz:

  • Kapalı kapılar ardında konuşulanları merak edebilir, bazı konuları araştırabilir veya analiz edebilirsiniz.

Kahve falında küçük kızının hamile olduğunu görmek hayatından ve şansından yana razı geleceğine, önünde güzel ve başarılı günler olacağına, kısa süre içinde hayatını kaybedeceğine alamet eder.

Kahve falında kızını hamile kadın görmek kabullenemeyeceği durumlara düşeceğine, borçlanacağına, sevineceğine delalettir.

Kahve falında kızın hamile görmek mertebe, şöhret ve itibar kazanacağına, mesleğinde arka arkaya galibiyetler elde edeceğine, işlerin yoluna sokulacağına delalet eder.

Kahve falında sevdiğin kızın hamile olduğunu görmek sorunlarını yakın bir zaman içinde çözeceğine ve çok başarılı işlere imza atacağına, çok riskli işlerin altından kolayca kalkacağına, zor günlerde insanlara yardım edeceğine tabir olunur.

Kahve falında bekar kızın hamile olmak musibetlerin bir bir ortadan kaldırılacağına, hastalıklarından kurtulacağına alamet eder.

Kahve falında evli kızının hamile olduğunu görmek büyük bir huzur ve neşe içinde olacağına, sevdiği bir kişi ile girdiği büyük bir çalışma içinde çok hayırlı kişiler tanıyacağına ve bu kişiler ile büyük işler gerçekleştireceğine delalet eder.

Kahve falında babanın kızını hamile olduğunu görmek hayallerinin gerçek olacağına, sevinçli ve güzel günler görüleceğine rivayet eder.

Kahve falında bekar kızı hamile görmek iş hayatında kendi emeklerinin sonuçlarını alarak parlak bir geleceğe sahip olacağına, iş yerindeki arkadaşlar ile kavgalı bir ortam oluşacağına delalettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Yorum bırakın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Scroll to Top