Kahve falında kişiyi ölmüş görmek

Kahve falında kişiyi ölmüş görmek refah düzeyinin hiçbir zaman azalmayacağına, elinden bir şey gelmediği için kendi kendisini yiyip bitirdiğine, zor zamanlar geçireceğine, işlerinin sorunlarından ötürü bozulacağına, çok büyük sıkıntılar ve sorunlar yaşanacağına, üzüntülerinin ve dertlerinin gün geçtikçe artacağına ve çok sıkıntılı bir dönemden çıkacakken daha sıkıntılı bir döneme girileceğine, yapılan çalışmalar karşılığında büyük bir maddi kazanca sahip olunacağına, hayallerin gerçekleştirileceğine, üzüntü verici bir durumdan dostların yardımı sayesinde zarar görmeden kurtuluşa erileceğine, tartışmaların ve kırgınlıkların biteceğine ve yeni dostlukların başlayacağına, sağlık sorunun kalmayacağına, umutsuzluğa düşeceğine, iş hayatında yaşanan yorgunluktan ötürü bir tatile çıkılacağına alamet etmektedir.

Kahve falında kişiyi ölmüş gördüyseniz:

  • Bazı konularda sürprizlerle karşılaşabilirsiniz veya sürpriz yapabilirsiniz.

Kahve falında ölen kişinin saçını görmek karamsarlıktan ya da kişiyi kasvetli ruh haline sokan durumların da son bulacağına, beklemediğiniz bir yerden elinize geçecek paraya delalet eder.

Kahve falında kavga eden kişiler görmek yapılan işlerin çok büyük bereket ve bolluk getireceğine, sevdiği bir kişi ile güzel ve hayırlı bir evliliğe adım atacağına işaret eder.

Kahve falında sevdiğin kişiye onu sevdiğini söylemek sevilen ve saygı duyulan konumun korunacağına, yaşanacak sıkıntılı bir durum yüzünden çok kötü şeylerin ortaya çıkacağına, uzun bir süre zorluk çekileceğine yorulur.

Kahve falında kusan kişi görmek sorunlarından, sıkıntılarından ve dertlerinden kurtulacağına, kendisine ev alacağına inanılır.

Kahve falında sevdiğin kişiyle sarılmak atılacak adımlar sayesinde işlerin kısa süre içinde daha da büyüyeceğine, geçim kaygısı ve sıkıntısı yaşamayacağına işaret eder.

Kahve falında bir kişinin içki içtiğini görmek hasret içinde kalacağına, zor zamanlardan geçerek ferahlığa çıkmaya çalışacağına alamet eder.

Kahve falında iki kişi tarafından kovalanmak kazancının epey düşeceğine ve aile hayatında hiç aklına gelmeyecek olaylar ile karşılaşacağına, haneye bolluk ve bereket geleceğine işaret eder.

Kahve falında iki kişiyi dövmek kişinin kendisini paraşütle ıssız bir adaya düştüğünü görmesi ise, emek sarf etmeden ve yorulmadan kazanç sahibi olacağına, üzüntülerinden kurtulacağına işaret eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Yorum bırakın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Scroll to Top