Kahve falında kırmızı yelpaze görmek

Kahve falında kırmızı yelpaze görmek içine düşeceği sıkıntı nedeni ile kafasının karışacağına ve falı kapatan kişinin bir türlü ne yapmaya karar veremeyeceğine, bunun için her gün şükredeceğine, sevdiği kişiler ile çok güzel günler geçireceğine, iş dünyasında çok büyük bir prestij yakalayacağına, gözünü para hırsı bürüyeceğine, çok büyük ve başarılı işler ile gelecek için çeşitli çalışmalar yapılacağına, ancak bu durumdan kurtulmak için işi bilen kimselerden fikir alacağına, eline geçen imkânları çok daha iyi bir şekilde kullanarak başka insanlara örnek olacağına, borç batağı içinde, hasta, mutsuz ya da sorunlarla boğuşan bazı dostlara yardımcı olacağına, hayır duaları alacağına, kişinin dertlerinin ve kısmetsizliklerin biteceğine delalet etmektedir.

Kahve falında kırmızı yelpaze gördüyseniz:

  • Bırakın herkes bildiği gibi yapsın veya bildiği yoldan gitsin.

Kahve falında kırmızı yelpaze görmek atılan bazı adımların çok büyük sorunlara sebep olacağına, saadetinin yükseleceğine alamet eder.

Kahve falında beyaz yelpaze görmek sıkıntılarından kurtulup rahata ereceğine, aile hayatı için çok hayırlı ve güzel bir karar vererek hayırlı bir kısmet ile evleneceğine ve çocuk sahibi olacağına, zina edip eşini başkaları ile aldatmayacağına işarettir.

Kahve falında yelpaze görmek İslam inancına uygun şekilde yaşamak için işini değiştireceğine, hayatının kötüye doğru gideceğine tabir olunur.

Kahve falında kırmızı buzdolabı görmek hayatından yana hayır bulacağına ve rahatlığa ereceğine, yaşam enerjisinin ve hevesinin hep yüksek olacağına, yarınları için umutlarını kaybetmeyeceğine rivayet eder.

Kahve falında kırmızı giyenleri görmek çözümlere ve şifaya kavuşacağına, bundan sonra geriye değil hep ileriye bakacağına işarettir.

Kahve falında kırmızı karga görmek kişinin davranışlarına ve tutumuna yeniden özen göstererek, üzerindeki kötü imajı sileceğine, hevesinin kursağında kalacağına, başarısının düşeceğine alamet eder.

Kahve falında vücutta kırmızı noktalar görmek sevinçli ve güzel haberler alınacağına, kırılan kalplerin yakın zaman içinde tamir edileceğine, fal sahibinin yeni çıkar yollar aradıkça daha da kötü durumlara düşeceğine delalettir.

Kahve falında kırmızı halı serildiğini görmek belalı kimselerle karşılaşacağına, başına tekin olmayan olayların geleceğine, helal ve makbul olan dünya mallarına sahip olacağına, kurulu bir düzene kavuşacağına ve rahata ereceğine delalet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Yorum bırakın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Scroll to Top