Kahve falında kendinin doğum yaptığını görmek

Kahve falında kendinin doğum yaptığını görmek kolaylığa kavuşacağına, işinin gücünün rast gideceğine, elinin bollaşacağına, makam edineceğine, Allah katında günahkâr sayılacağı işleri hiç çekinmeden yapmaya başlayacağına, bazı durumlarda yasal süreçleri başlatarak düşmanlarına gözdağı verecek fal sahibinin bu şekilde rahat edeceğine, üzgün ve mutsuzsa çok mutlu olacağı haberler alıp keyifleneceğine, ihanete uğrayacağına, maddi kayıpların olacağına, bu süreçte yaşanacak olan zararın uzun zaman telafi edilemeyeceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında kendinin doğum yaptığını gördüyseniz:

  • Dost çevrenizde aranılan birisi olacaksınız.

Kahve falında sevgilisinin doğum yaptığını görmek kişinin korkulardan, kuruntulardan, borçlardan, hastalıklardan ve huzursuzluktan uzak kalacağı bir hayatı olacağına, berekete ve zenginliğe ulaşacağına delalet eder.

Kahve falında sezeryan doğum yaptığını görmek çok büyük kazançlar elde ederek büyük bir zenginliğe kavuşacağına, kısa süre sonra bazı sıkıntıların aşılacağına tabir olunur.

Kahve falında arkadaşının doğum yaptığını görmek bir sebeple çok üzüntü duyulacağına, verilen emeklerin boşa gideceğine, onunla ağız tadını, muhabbeti, uyumu, anlayışı, karşılıklı duygu ve düşünceleri yakalayacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında hayvan doğumu görmek her türlü başarıyı elde edeceğine, sağlığının da yerine geleceğine inanılır.

Kahve falında doğum eden birini görmek çok büyük zararlar edeceğine ve çok daha uzun bir dönem problemler ile baş etmeye çalışacağına, sorunlarının geçmişte kalacağına rivayet eder.

Kahve falında kadın doğum uzmanı görmek sağlık sorunun kalmayacağına, karşısına aksi, hileli, fesat kimselerin çıkacağına, bu durumun ona maddi ve manevi olarak büyük zarar vereceğine inanılır.

Kahve falında karda doğum yapmak kıran kırana bir mücadelenin ardından rakiplerin çok zarar edeceğine ve kısa süre içinde pek beklenmeyen bir performans sergileneceğine, bu performans sayesinde de iş konusunda teklif alınacağına, onu kendisinden daha çok seveceğine ve ona yaşlılığında adeta bir bebeğe bakar gibi bakacağına delalet eder.

Kahve falında başkasının doğum yapmak borçlarının arttığı bir dönem yaşayacağına, yeni bir işe girileceğine, yaşanacak güzel olaylar ve elde edilecek başarılar sayesinde makam sahibi olunacağına işaret etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Yorum bırakın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Scroll to Top