Kahve falında kendini yüzerken görmek

Kahve falında kendini yüzerken görmek sorunları, musibetleri, zorlukları ve sıkıntıları ortadan kaldıracağına, hayırlı bir kısmet ile dünyaevine gireceğine, maddi durumun düzeltileceğine ve askıda tutulan işlerin başarıyla nihayete vardırılacağına, gayrimenkul işiyle ilgili bir ortaklık kurulacağına, zarar edilen işlerin kara geçirileceğine, beraberliklerde hayal edilenden daha fazla mutlu olunacağına, ters giden olayların düzeleceğine, bir iş için destek istenen kişiden olumlu bir haberin geleceğine, aile hayatı içinde bazı güzel gelişmelerin yaşanacağına, ödemekte güçlük çekilen borçların kapatılacağına, onlara uyarak ve inanarak çok zorda kalacağına, çok büyük zorluklar çekeceğine, işlerinde çok sıkıntı yaşayacağına işarettir.

Kahve falında kendini yüzerken gördüyseniz:

  • Değişken tavırlarınız bazılarının kafasını karıştırırken bazı kişilerin heyecanlandırabilir.

Kahve falında havada yüzen balık görmek günahlarının affedileceğine, hak yemeden, dürüst bir şekilde yaşayacağına, kişinin maddi gelirinin çok düşeceğine işaret etmektedir.

Kahve falında denizde yüzen ev görmek derde ve kedere düşeceğine, adımlarını daha sağlam atacağına alamet etmektedir.

Kahve falında yüzünü saklamak şerefe ve izzete, ancak doğru zamanda yapacağı atılımlar sayesinde çok büyük kazançlar elde edeceğine, bu sayede işyerinde ve evinde bolluk ve bereketin hâkim olacağına işaret etmektedir.

Kahve falında yüzü görünmeyen birini görmek garanti ve sürekli olacak başarı ve kazanç elde edeceğine, güzel gelişmeler yaşayacağına işaret eder.

Kahve falında birinin yüzünü çizmek yıkılacağına, üzüleceğine, adının ülke dışında yayılacağına yorulur.

Kahve falında birinin yüzünü mor görmek aile içinde geçiminin zorlaşacağına, sorunlu bir hayat yaşayacağına yorulmaktadır.

Kahve falında derinin yüzüldüğünü görmek iyi bir zanaatkar olunacağına, maddi durumunu düzeltebilmek için programlı şekilde hareket edeceğine işaret etmektedir.

Kahve falında birinin yüzünü tırmalamak ev ahalisinden birisine yapılan bir kötülüğün bertaraf edileceğine ve mutlu ve huzurlu bir yuvaya sahip olunacağına, bolluk ve bereket içinde yaşayacağına, sofrasının hiçbir zaman aşsız kalmayacağına, elinin bolluk göreceğine işarettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Yorum bırakın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Scroll to Top