Kahve falında kendini soyunuk görmek

Kahve falında kendini soyunuk görmek çok büyük sıkıntılar çekileceğine ancak bu sıkıntılardan sonra daha büyük sorunlar yaşanacağına, kısa zaman içinde daha büyük hayallerini gerçekleştireceğine, çok hayırlı ve güzel olaylar yaşayacağına, daha iyi mağazalardan giyineceğine, sıkıntılı ve üzüntülü günlerin mutluluk dolu gelişmeler sayesinde son bulacağına, bazı sebeplerden ötürü mutsuz olan bir kişinin yüzünün güldürüleceğine, ailesine daha çok zaman ayıracağı gibi, işlerini evlatlarına veya çok güvendiği insanlara emanet ederek dinlenmek isteyeceğine, akrabalarının, yakınlarının, arkadaşlarının ve dostlarının yardımıyla sıkıntılarından, hastalıklarından ve borçlarından kurtulacağına işarettir.

Kahve falında kendini soyunuk gördüyseniz:

  • Bedensel olarak kendinizi fazla hareketsiz hissedebilirsiniz.

Kahve falında dükkanının soyulduğunu görmek yaşanan üzücü olayların hayırlı duruma döneceğine, kazancın kısa bir zaman içinde elden çıkacağına tabir olunur.

Kahve falında eli soyulmak her konuda şansının yanında olması nedeni ile başarı elde edeceğine, talihsiz bir durumla karşı karşıya kalınacağına işarettir.

Kahve falında evinizin soyulduğunu görmek kişinin kendisini çok mutlu ve huzurlu hissedeceğine, başarının düşeceğine, kazancın yetmez olacağına işaret etmektedir.

Kahve falında evin soyulması görmek elde edilen kazancın günden güne daha da fazla artacağına, çok büyük mutluluklar yaşayacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında evini soyulduğunu görmek gittiği yolda muvaffak olacağına, sevilen, sayılan ve sözü dinlenen bir kişi olacağına, rahat ve huzurlu bir döneme gireceğine, çok büyük zararlar ile karşılaşacağına işaret eder.

Kahve falında işyeri soyulduğunu görmek çok hayırlı adımların atılacağına, hastalıkların da kalıcı olmayacağına yorulmaktadır.

Kahve falında evin soyulmak ailesinin bu konuda kendisine destek vermeyeceğine, kendisini çok daha rahat bir dönemde bulacağına yorulur.

Kahve falında evi soyulmak sevdiği bazı kişilerden ihanet göreceğine, gireceği bir ortaklıkta çok büyük bir sorunla karşılaşacağına, kişinin kendi gelişimini destekleyen konulara açık durması ile daha iyi bir kariyer elde edeceğine, şansın ve paranın bu dönemde kişinin yanında olacağına alamet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Yorum bırakın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Scroll to Top