Kahve falında kendini başka ülkede görmek

Kahve falında kendini başka ülkede görmek şansın ve kısmetin açılacağına, garanti olacak işe ve ekmeğe kavuşacağına, gelirinin daimi olacağına, oturduğu koltuğu hiç kaybetmeyeceğine, sıkıntıların birbiri ardına patlak vereceğine ve sevilen bir kişi ile ilgili olarak üzücü bir haber alınacağına, sevilerek yapılan bir işin daha iyi bir hale hale getirileceğine ve aşılan engellerin ardından çok beğenilen ve sevilen bir projenin sahibi olunacağına, eline geçen fırsatları çok iyi bir şekilde kullanacağına, bereketin ve verimin hâkim olacağına, neşenin ve mutluluğun geleceğine, hayallerine ulaşmak isterken farkında olmadan inancından sapacak şekilde hareket edeceğine alamet etmektedir.

Kahve falında kendini başka ülkede gördüyseniz:

  • Hangi seçimi yapacağınız size kaldı, kolay gelsin.

Kahve falında başka bir ülkeye uçmak maddi olarak çok büyük kazançlar elde edeceğine, düşmanlarınızdan herhangi birinin kötü haberini alacağınıza alamet eder.

Kahve falında başka bir ülkede olmak çok rahat edilecek bir döneme girileceğine, eğer yaşanan durum hastalıksa gereken herşeyi yapacağına hatta organ bağışında bulunacağına alamet eder.

Kahve falında başka ülkede gezmek bazen yokluk, bazen fakirlik görüleceğine, bir yandan düğün, bir yandan cenaze olacağına, sevilen kişiler ile güzel günler geçirileceğine rivayet eder.

Kahve falında başka ülkelerin parasını görmek kendi dualarının Allah katında kabul olacağına, gireceği bir projede göstereceği özveri sayesinde makam sahibi olacağına, hayırlı bir kısmetle dünyaevine gireceğine, unutulan bir sorunun başa bela olacağına rivayet eder.

Kahve falında başka ülkede yaşamak hanesinde huzur ve mutluluğun hâkim olacağına, gün yüzü görmeyeceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında başka ülkede okumak azalacağına, uzun bir süre boyunca tartışmalar yaşanacağına yorulmaktadır.

Kahve falında başka bir ülkenin bayrağını görmek zorlukların ve zorunlulukların kısa süre içinde ortadan kalkacağına, çok olumlu ve güzel gelişmeler ile karşılaşacağına delalet etmektedir.

Kahve falında başka bir ülkeyi görmek kısmetli kapıların açılacağına, uğraşacağı bir meşgalesinin kalmayacağına yorulmaktadır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Yorum bırakın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Scroll to Top