Kahve falında kendi saçını yemek

Kahve falında kendi saçını yemek yakın bir zamanda büyük bir ferahlık yaşayacağına, doğru adımlar atacağına, gidilecek yerde tanışılan biriyle evlilik yapılarak o şehre veya ülkeye temelli yerleşileceğine, işlerin iyiye gideceğine, ardından yeni bir işe gireceğine, yaşadığı sağlık sorununun tedavi edileceğine, yaşadığı bir hayal kırıklığını telafi edeceğine, dertlerinden ve sorunlarından kurtulacağına, elinde avcunda ne varsa satmak zorunda kalacağına, daha önce kazanmadığı kadar büyük kazançlar elde edeceğine, istenmeyen bir işte çalışmak zorunda kalınacağına işaret etmektedir.

Kahve falında kendi saçını yemek gördüyseniz:

  • Eski bir arkadaşınız ya da partneriniz sorunun nedeni olabilir.

Kahve falında başkasının saçını yemek aklında bulunan bazı çalışmaları çok yakın bir zaman içinde gerçeğe çevireceğine, komşusunun eksiğini gidermek için ona malından ve parasından vereceğine yorulmaktadır.

Kahve falında saçını yemek bedeninin şifa bulacağına, tükenmez bir rızık elde edeceğine alamet etmektedir.

Kahve falında yemekte saç kılı görmek manevi anlamda da huzur içinde olacağına, maddi olanaklarının artacağına rivayet eder.

Kahve falında birinin saçını yemek çok büyük mal ve mülke sahip olacağına, zor bir işin altından sabrı sayesinde çıkacağına inanılır.

Kahve falında yemekte saç teli görmek bolluğun sürekli olacağına ve geçim derdinin biteceğine, sahip olacağı malın faazlalığına tabir olunur.

Kahve falında yemeğin içinde saç kılı görmek yine deyim yerindeyse onun yar ve yardımcısı olacağına, kendini büyük bir çıkmazın içinde bulacağına ve sanki bugünlerin hiç geçmeyecekmiş de hayatının sonunun gelmiş gibi hissedeceğine rivayet eder.

Kahve falında kendi saçlarını yemek dost ve akrabaların katılacağı bir eğlence yapılacağına, büyük başarılar elde edeceğine yorulmaktadır.

Kahve falında yemek içinde saç kılı görmek tersliklerin ve hayal kırıklıklarının üst üste geleceğine, başka başka yerlere seyahat edeceğine inanılır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Yorum bırakın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Scroll to Top