Kahve falında kendi kendine gülmek

Kahve falında kendi kendine gülmek kişinin sabrının ve cefakâr oluşunun karşılığını güzel, hayırlı ve sevinç dolu günler yaşayarak alacağına, işsizseniz işe gireceğinize, kişinin bolluğa ve berekete kavuşacağına, böylece kendine güveneceğine, yakın gelecekte de nikah masasına oturulacağına, hayal kırıklığına uğrayacağına, gözyaşı dökeceğine, aile hayatı içinde çok büyük tartışmaların ve sorunların yaşanacağına, o işi canlandıracağına, ayaklandıracağına, o işten ekmek yiyeceğine delalettir.

Kahve falında kendi kendine gülmek gördüyseniz:

  • Meydana gelmek üzere olan değişiklikler sizi heyecanlandırabilir.

Kahve falında sevdiğine gülmek ikili ilişkilerde aradığı eşi bularak mutlu olacağına, sırtını hak yoluna ve Allah’a dayayıp bu yolda ilerleyeceğine işaret eder.

Kahve falında katılarak gülmek eline geçen fırsatları hayırlı ve güzel bir şekilde değerlendirmesine rağmen bir türlü düzelmeyeceğine, eline geçen fırsatların istediği sonuçları vermeyeceğine, eş, dost ya da akrabalarından birisi tarafından ihanete uğrayacağına, gerçekleştirmek istediği projeler için daha iyi ve daha başarılı atılımlar yapmak istediği sırada canını çok sıkacak olaylar ile karşılaşacağına ve zor zamanlar geçireceğine tabir olunur.

Kahve falında gülmek dalga geçmek herkes tarafından sevilen ve onlar tarafından bağrına basılan kişi olmayı hak edeceğine, ancak bu duruma rağmen sevdiği ve değer verdiği insanlara yardım edeceğine, çok büyük hayır duaları alacağına yorulmaktadır.

Kahve falında ağlayıp gülmek yapılan işlerin büyük hayırlar getireceğine, falı kapatan kişinin hanesine ve işine bolluk ve bereketin hâkim olacağına, borçların hafifleyeceğine, sorumlulukların azalacağına tabir olunur.

Kahve falında sevdiğinin güldüğünü görmek mali gücünü yitireceğine, geçim sıkıntısına katlanmak zorunda kalacağına, yapılan hatanın yakın bir kişi sayesinde telafi edileceğine yorulur.

Kahve falında sevinerek gülmek yaklaşan güzel günlere, eğitimle ilgili verilen emeklerin boşa gitmeyeceğine delalettir.

Kahve falında gülmek ve gülerek uyanmak hayallerin gerçekleştirilemeyeceğine, sevdiklerine daha çok zaman ayıracağına yorulur.

Kahve falında konuşmak gülmek hayatın daha rahat ve konforlu bir hale geleceğine, algıyı değiştirecek bazı olayların yaşanacağına, bir sebeple zorluklara düşüleceğine tabir olunur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Yorum bırakın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Scroll to Top