Kahve falında kendi kanını içmek

Kahve falında kendi kanını içmek yarınlarına umutla bakacağına, yeni bir ortaklıktan ötürü kısa süreli de olsa bir bocalama dönemi geçirileceğine, aile hayatında çok kötü tartışmalar yaşayacağına, dertlerinden kurtulacağına, hasta olan yakınının ölüm haberini alacağına, iş dünyasında nam sahibi olunacağına, işlerinde çok sıkıntı çekeceğine, üzüntülerin ve endişelerin biterek yerini mutluluğa bırakacağına rivayet eder.

Kahve falında kendi kanını içmek gördüyseniz:

  • Başarı rekabet ortamının en önemli silahıdır.

Kahve falında kanını içmek sağlığının ve ağız tadının da yerine geleceğine, gidilen yolda karşılaşılan engellere rağmen birçok kişi ile çeşitli bağlar ve ortaklıklar kurularak başarı kazanılacağına, yaşanan bir yanlış anlaşılmadan ötürü gerilen sinirlerin gevşeyeceğine rivayet eder.

Kahve falında kedi kanı içmek yarınlarının dünlerini aratmayacağına, başka kişilere iş olanağı sağlayacak bir projeye girileceğine ve haneye bolluk ve bereket dolacağına delalet eder.

Kahve falında at kanı içmek hiç beklemediği bir anda çok büyük miktarda bir paranın eline geçeceğine, Allah ve kuran aşkı ile yanıp tutuşacağına alamet etmektedir.

Kahve falında insan kanı içmek sağlık konusunda iyi haberler alınacağına, insanlar tarafından itibar göreceğine ve kendisinden akıl danışılan insan durumunda olacağına delalettir.

Kahve falında adet kanı içmek küslerin ve kırgınların barışacağına, maddi durumun yakında karşılaşılacak kötü bir sürpriz yüzünden çok bozulacağına işaret etmektedir.

Kahve falında birinin kanını içmek planlarının işe yarayacağına bu sayede içindeki sıkıntılı durumdan kurtularak düze çıkacağına ve hayatının daha kolay hale geleceğine, ortaklar arasındaki anlaşmazlıkların son bulup dostluğun daha güçleneceğine ve atılacak her adımda daha iyi işler yapılacağına inanılır.

Kahve falında köpek kanı içmek istediği ve arzuladığı mutluluğa kavuşacağına, refah düzeyinin artacağına, maddi gücünün, keyfinin, neşesinin de yerine geleceğine işarettir.

Kahve falında fare kanı içmek sonucun kendisi için çok iyi olacağına, rahatını kaçıracak ve uykusuz geceler geçirmesine sebep olacak olaylar yaşayacağına ve çok sevecen ve hoşgörülü bir kişi olmasına rağmen etrafındaki insanlara olan güveninin biteceğine delalettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Yorum bırakın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Scroll to Top