Kahve falında kendi erkek çocuğu olduğunu görmek

Kahve falında kendi erkek çocuğu olduğunu görmek bir sebeple büyük bir hayalkırıklığı yaşanacağına, kötülükle ve zorlukla da karşılaşmayacağına, sevinçten, heyecandan ve mutluluktan ne yapacağını bilemeyeceğine, pişmanlık duyulacak şeyler yapılacağına, ortaya çıkan sorunların saklanamayacak kadar büyüyeceğine, güzelleşeceğine, zenginleşeceğine, maddi anlamda da gelirinin ve malının artacağına, üzüntülerin, endişelerin ve dertlerin biteceğine, aile bireyleri ile rahat bir ömür sürüleceğine ve alınacak hayırlı ve sevinçli bir haber ile mutluluklara mutluluk katılacağına, hastalığı ya da bir derdi varsa kısa zaman içinde çözüleceğine, çok başarılı olup çok büyük miktarda para kazanacağına delalet eder.

Kahve falında kendi erkek çocuğu olduğunu gördüyseniz:

  • İlerlemenize yardımı olacak ya da olan kişilere takdirinizi göstermenizde fayda var.

Kahve falında tanıdık erkek çocuğu görmek zamansız bir ayrılık haberi alınacağına, yol göstereceğine ve şifa olacağına işaret etmektedir.

Kahve falında erkek çocuğu taşımak kişinin madden ve manevi olarak mutlu ve hane halkıyla beraber huzurlu bir hayat süreceğine, evi yoksa ev alacağına delalet eder.

Kahve falında erkek çocuğu emzirdiğini görmek kendisini bir süre dış dünyadan ve insanlardan soyutlayacağına, daha fazla gelir sahibi olacağına delalettir.

Kahve falında erkek çocuğunu boğulmaktan kurtarmak bolluk, bereket ve zenginlik elde edeceğine, işlerinin açılacağına, sevdiği insanları üzecek, onurlarını kıracak konuşmalar yapacağına, helal kazanç yerine, hile ile mal elde edeceğine delalet eder.

Kahve falında erkek çocuğunun görmek kusurlu ve eksik yanlarının giderek çoğalacağına, iyi huyunu ve güzel ahlakını terk edeceğine, büyük tartışmalar yaşanacağına, sıkıntılarla karşı karşıya kalınacağına, alınan borçların ödenemeyeceğine yorulmaktadır.

Kahve falında erkek çocuğu evlat edindiğini görmek hanesine bolluk ve bereket dolacağına, sıkıntılarının biteceğine, gerginliğin biteceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında erkek çocuğunun doğurmak zenginliğe sahip olunacağına, eğitim aldığı branşa ve yeteneklerine göre bir işe gireceğine rivayet eder.

Kahve falında kendi erkek çocuğunu emzirdiğini görmek alacağı bazı yardımlar sayesinde çok hayırlı ve güzel işlere gireceğine, sağlık sorunlarının tedavi edileceğine ve sevilen bir kişi ile yaşanan bir tartışmanın tatlıya bağlanacağına inanılır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Yorum bırakın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Scroll to Top