Kahve falında kedinin ezildiğini görmek

Kahve falında kedinin ezildiğini görmek sırtını hak yoluna ve Allah’a dayayıp bu yolda ilerleyeceğine, sıkıntılarından kısa zaman içinde kurtulacağına, para yerine geçen herhangi bir belgenin karşılığı olmadığına dair bir haber alınacağına, ihtiyaçlarını karşılayamayacağına, aldığı eğitimin de kendisine hem ticaret hem de sosyal hayatta sayısız avantaj, üstünlük ve ayrıcalık sağlayacağına, yaptığı işlerle çok büyük bir şöhrete karışacağına, herkesten ırak bir şekilde yaşayacağına, kazanılan ekmeğin muhtaç insanlarla paylaşılacağına yorulmaktadır.

Kahve falında kedinin ezildiğini gördüyseniz:

  • Heyecan verici olmayan iş, ilişki ya da anlaşmalar hevesinizi kırabilir.

Kahve falında kedi ev görmek yeni işler peşinde koşulacağına, insanlar tarafından sevilip sayılmaya ve sağlıklı ve mutlu bir hayat geçirileceğine yorulur.

Kahve falında kediyle dalaşmak işlerinin yaver gideceğine ve kazancının çoğalacağına, yarınlarına umutla bakacağına yorulur.

Kahve falında kediler kavga etmek büyük kazançlar elde edileceğine, herkesin şaşırtılacağına, yaşanan zararların ortadan kaldırılacağına rivayet eder.

Kahve falında kedi kan görmek kapanmış şansının ve kısmetinin açılacağına, garanti olacak bir yer edineceğine işarettir.

Kahve falında kedi yavrusu emzirmek tecrübesi olmayan yollara gireceğine, eş ve para konusunda kişinin çok şanslı olacağına işaret eder.

Kahve falında kedi ve kedi pisliği görmek yapılacak olan bir çalışmanın büyük ses getireceğine, kişisel problemlerini çözeceğine işaret etmektedir.

Kahve falında kedi boğmak sorunların sürekli artacağına, zarar getirecek bir kişi ile istemeden muhatap olunacağına, bu yüzden aile bireyleri ile tartışılacağına, alınacak tedbirlere rağmen uzun sürecek bir rekabete girileceğine, yeni bir işle ilgili olarak bilgi toplanacağına alamet etmektedir.

Kahve falında beyaz kediyi öldürmek tanıdığı ve sevdiği kişi olacağına, kurtuluşu yakalayacağına, hayatının bu sayede güzelleşeceğine yorulmaktadır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Yorum bırakın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Scroll to Top