Kahve falında kavga etmek ama vuramamak

Kahve falında kavga etmek ama vuramamak mevki edineceğine, kendisi için isabetli kararlar alacağına, keyfe ve zenginliğe kavuşacağına, tabiri caizse ağlayıp dövüneceğine, yapılan bir gençlik hatası yüzünden karşılaşılan durumdan ötürü yıkılacak kadar dertleneceğine ve kederleneceğine ve ağır bir hastalığa tutulup uzun bir zaman pençesinden kurtulamayacağına, kendisini sosyal hayata fazlasıyla kaptıracağına, sevilen kişi ile çok hayırlı bir karar alınacağına, dost ya da akrabalarından birisi tarafından ihanete uğrayacağına ve çok uzun ve zor zamanlar geçireceğine işaret eder.

Kahve falında kavga etmek ama vuramamak gördüyseniz:

  • Belli kişiler aniden sizi nasıl memnun edecekleri üzerine daha fazla düşünmeye başlayabilirler.

Kahve falında kavga etmek ama vuramamak pastadan en büyük dilimi kendisinin alacağına, böylece kişinin hafifleyeceğine işaret etmektedir.

Kahve falında eski ama güzel ev görmek sıkıntılarından ve sorunlarından yakın zamanda kurtulacağına, borçlarını ödeyeceğine, ortak edineceğine, gelirini ikiye katlayarak ailesine daha yüksek standartlarda bir hayat sunacağına delalet eder.

Kahve falında amasya yı görmek sıkıntılarından kısa bir zaman içinde kurtulacağına, çok üzüntülü bir döneme girileceğine, bu olayların yaşanmasına sebep olan akrabalar ve arkadaşlar ile tartışma yaşanacağına işarettir.

Kahve falında bağırmak ama sesi çıkmamak kendi hayatının dışında çevresindeki insanların yaşamlarında pek çok musibete şahitlik edeceğine, yaşantısının çok daha kolay ve konforlu hale geleceğine rivayet eder.

Kahve falında evlenmek ama mutsuz olmak yeni bir araca sahip olunacağına, sorun yaratan olayların çözüme kavuşturulacağına inanılır.

Kahve falında gelinlik giymek ama giymemek kişinin tüm isteklerine aynı anda ulaşacağına, zor durumlardan kurtuluşa erileceğine tabir olunur.

Kahve falında kafadan vurulmak ama ölmemek çalışkanlığının ve emeklerinin karşılığını da hak ettiği yere gelerek alacağına, iş hayatında ya da sosyal hayatında sıkın   tı yaratacak durumlara düşeceğine inanılır.

Kahve falında yağmur yağması ama ıslanmamak esenliğe ve ferahlığa kavuşacağına, hakkını koruyamadığı gibi, ailesinde de sözünü dinletemeyen biri haline geleceğine alamet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Yorum bırakın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Scroll to Top