Kahve falında karpuzun içini görmek

Kahve falında karpuzun içini görmek sıkıntılı ve üzüntülü zamanların sona ereceğine, hasretlerin biteceğine, rahatlığının yaşlılığında dahi bozulmayacağına, maddi imkânlarının bir ömür konfor içinde yaşaması için ona yeteceğine, büyük başarılar kazanıp huzurlu ve mutlu bir hayat yaşayacağına, kişinin öğrenimini uzun tutarak aynı zamanda İslami konularda da bilgi sahibi olacağına, girilecek işte kazanılacak paranın iyi ir şekilde değerlendirilmesi sayesinde zorlukların kolaylıkla aşılacağına, onları memnun eden davranışlar sergileyeceğine, yaşanan durumun araştırılması sayesinde bu durumun düzeltileceğine tabir olunur.

Kahve falında karpuzun içini gördüyseniz:

  • Bazı konuların somut, dokunulabilir ya da materyalize olmaması, hiç varolmadığı ya da imkansız olduğu anlamına gelmiyor.

Kahve falında karpuz yetiştirmek yaptığı iyiliklerin karşılığını göreceğine, yükseleceğine, ilerleyeceğine ve kalkınacağına alamet eder.

Kahve falında kurtlu karpuz görmek hayırlı ve kısmetler ve rızklar elde edileceğine, her gününün bir öncekinden daha güzel geçeceğine ve uzun bir ömre sahip olacağına yorulur.

Kahve falında ölüden karpuz almak maddi olarak çok büyük zarar göreceği bir işe girmek zorunda kalacağına, karmaşadan ve belirsizlikten kurtulacağına tabir olunur.

Kahve falında iki karpuz görmek dileklerin yerine geleceğine, hayali kurulan mutluluk dolu hayatın yakalanacağına işarettir.

Kahve falında içi geçmiş karpuz görmek sevilen kişilerle araya kara kedi gireceğine, bazı sağlık sorunları yaşanacağına, sıkıntılarının son bulacağına, geçiminin ve hayatının kolaylaşacağına, bu sayede hanesine güneş doğacağına, elinin bolluk ve bereket göreceğine işaret eder.

Kahve falında bir dilim karpuz görmek ömrünün de uzun olacağına, hem moral hem de çareler bulacağına alamet etmektedir.

Kahve falında karpuzla top oynamak yarınlarına umutla bakacağına, kısmetin ve başarının engelleneceğine yorulur.

Kahve falında karpuz istemek algıyı değiştirecek bazı olayların yaşanacağına, sorunlarının ve sıkıntılarının çok yakın bir zamanda sona ereceğine yorulur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Yorum bırakın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Scroll to Top