Kahve falında kahverenk görmek

Kahve falında kahverenk görmek olumsuz gelişmelerle karşılaşacağına, yeni ve güzel iş teklifleri alacağına, el atılan işlerde büyük adımlar atılacağına, rahatlık yaşanacak bir döneme girileceğine, sevinçli ve güzel günler yaşanacağına, saygınlığının da artacağına, onlardan taraf hayır göreceğine, çok büyük sıkıntılar yaşayacağına, eline geçen bütün fırsatları titiz davranmasına rağmen boşa harcayacağına, üzüleceğine işaret etmektedir.

Kahve falında kahverenk gördüyseniz:

  • Güç mücadeleleri mevcut pozisyonunuza zarar verebilir.

Kahve falında çikolatalı kahve içmek maddi ve manevi olarak çok rahat edileceğine, güzel günler görüleceğine, kazancın günden güne artacağına, dertlerin en kısa zamanda biteceğine işaret etmektedir.

Kahve falında kahve falı bakmak nezaketsiz bir kişiye haddinin bildirileceğine, zor durumların biteceğine, ferahlığa çıkılacağına inanılır.

Kahve falında kahve yapmak ikram etmek kendini özgür ve arınmış hissedeceğine, dini inancı için daha çok vakit ayıracağına, kişinin olayların farkına vararak yaptığı hataları göreceğine yorulur.

Kahve falında kırmızı kahve fincanı görmek insanlarla tartışacağına, hayatı boyunca şansının yaver gideceğine delalettir.

Kahve falında arkadaşla kahve içmek eşiyle birlikte bir işyerine sahip olacağına, amaçlarına nail olacağına bu sayede ilerleyeceğine yorulur.

Kahve falında köpüklü kahve yapmak hayatı daha güzel ve dolu dolu yaşamak için yeni alışkanlıklar edinileceğine, kapanmış defterlerin yeniden açılacağına alamet eder.

Kahve falında kahve falında zürafa görmek darlıktan, yokluktan, fakirlikten, hastalıktan ve tüm gereksiz korkularından da kurtulacağına, yakın bir arkadaşın ihanetine uğranacağına ve aksiliklerin başgöstereceğine rivayet eder.

Kahve falında kahve yapan birini görmek iş hayatında rakiplerin oyununa gelineceğine, güzel başlayan çalışmanın kötü bir şekilde biteceğine, aile bireylerinin arasına nifak sokacak bir kişinin haneye gireceğine, sevilen bir akraba yüzünden ihanete uğranacağına, kendisini birçok musibet ve sıkıntı ile uğraşmaktan ötürü çok yorgun hissedeceğine rivayet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Yorum bırakın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Scroll to Top