Kahve falında kağıt üzerinde yazılar görmek

Kahve falında kağıt üzerinde yazılar görmek sabırlı olup, hedefine ulaşmak için sebat edeceğine, ticari yönden atılacak adımların hayırlı olacağına, anlaşmazlıkların baş göstereceğine, kendisini daha rahat hissedeceğine, rahat bir hayata kavuşacağına, bazı şartlardan ötürü yeni işlere girmek zorunda kalınacağına, bazı sağlık sorunlarının tedavi edileceğine, tecrübeli bir kişi ile kurulacak ortaklık sayesinde para kazanılacağına, iş dünyasında rakiplerini zekâsı ve yeteneği ile egale etmesi sayesinde önünün açılacağına işaret etmektedir.

Kahve falında kağıt üzerinde yazılar gördüyseniz:

  • Kısa bir yolculuk da söz konusu olabilir.

Kahve falında yazısız beyaz kağıt görmek kırgınların barışacağına, aile bağlarının günden güne daha da sağlamlaşacağına alamet eder.

Kahve falında kağıt üzerine yazı yazmak aile bireylerinden birisi ile herkesi şaşkına çevirecek bir işe gireceğine, kişinin maaşının yetmemesi durumunda borç almaya başlayacağına yorulur.

Kahve falında kuran yazılı kağıt görmek eşiyle bazı konularda ters düşeceğine, verilen bazı kararların pek işe yaramayacağına işarettir.

Kahve falında adının yazılı olduğu kağıt görmek yarınlarının kendisine hayır ve mutluluk getireceğine, ağlayacağına ve dertleneceğine işarettir.

Kahve falında kağıtta yazı okumak sevilen kişiler ile çok güzel günler geçirileceğine, hiç olmadığı kadar rahat bir döneme gireceğine, sorunlarından ve dertlerinden kurtulacağına yorulmaktadır.

Kahve falında kağıda yazılmış dua görmek çıkılan seyahatten hayırlısıyla dönüleceğine, edilen duaların kabul olacağına, iş hayatında gerçekleştireceği çalışmalardan bir türlü kazanç elde edemeyeceğine yorulur.

Kahve falında kağıt üzerinde yazı görmek sorunların sürekli artacağına, bütünlük ve dayanışma içinde olacağına alamet eder.

Kahve falında kağıda yazı yazdığını görmek yaptığı çalışmaların beklenenden daha fazla kazanç getireceğine, yarınlarının dünlerini aratmayacağına, yaşamının kolaylıklar içinde geçeceğine tabir olunur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Yorum bırakın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Scroll to Top