Kahve falında kağıt çok para görmek

Kahve falında kağıt çok para görmek keyfinden ve neşesinden kaybedeceğine, güçten ve takatten düşeceğine, işlerinin bozulacağına, haneye bolluk ve berekete dolacağına, nasiplerini alacağına, bir sebeple sıkıntı çekeceğine, kötü durumların ve sıkıntıların geride kalacağına, teşekkür ve şükran duyacağı bir iyilikte bulunacağına, elindeki işi bitirmeden başka işlere yönelen kişinin motivasyonunun da bozulacağına, sağlığının yerinde kalacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında kağıt çok para gördüyseniz:

  • Bir türlü karar verememeniz nedeniyle birçok işinizi sonuçlandıramıyabilirsiniz.

Kahve falında cüzdana kağıt para koymak kısa süreli bir hastalık yaşayacağına, bu yüzden bir dönem üzüleceğine, elinde bulunan imkânları kullanarak kendi işini kuracağına işaret eder.

Kahve falında kağıt para dolar görmek nişanlı ya da sözlü olanların arasına husumet gireceğine, en zor zamanda yalnız kalacağına yorulmaktadır.

Kahve falında ölüden kağıt para aldığını görmek ekmeğini daha kolay şekilde kazanacağına, maddi anlamda alım gücünün hiçbir zaman sarsılmayacağına delalet etmektedir.

Kahve falında kağıt para ve altın görmek karşılaşılan engellerin kolayca aşılacağına, hayallerinin gerçekleşeceğine işaret eder.

Kahve falında elinde kağıt para görmek herkesin karşısında düğme ilikleyeceğine, kafasının sakinleşeceğine rivayet eder.

Kahve falında çocuğa kağıt para vermek isteklerin ve arzuların kolayca elde edileceğine, sorunlarını çözüme kavuşturacağına, insanlar ile arasındaki sorunları bitireceğine alamet etmektedir.

Kahve falında cebinden kağıt para çıkarmak istemediği halde borçlanacağına, küslüklerin, kırgınlıkların ve anlaşmazlıkların da biteceğine delalettir.

Kahve falında elde kağıt para görmek yaptığı hatalardan ötürü uzun zamandan beri devam eden bir borcunu ödeyemeyeceğine ve üzüntü duyacağına, çok büyük sorunlar ile karşılaşılacağına, parasal sıkıntıların çok büyük olacağına, çok daha kötü durumlara düşüleceğine alamet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Yorum bırakın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Scroll to Top