Kahve falında işyerinden arkadaşını görmek

Kahve falında işyerinden arkadaşını görmek güzel günlerin yaklaştığına, evliliğinde eşi ile muhabbetinin artacağına, işlerinde bir aksama yaşayacağına, işlerinin her zaman yolunda gideceğine, kısmetinin bollaşacağına, maddi anlamda rahatlık göreceğine, hayırlı olan mallara ve paraya kavuşacağına, çok büyük sıkıtılar yaşanacağına ve bu sıkıntıların günden güne büyüyeceğine, mal ve mülkün telafi edileceğine, düzenlenen bir eğlenceye katılıp çok eğlenileceğine tabir olunur.

Kahve falında işyerinden arkadaşını gördüyseniz:

  • Bazı konularda kendi başınıza hareket etmek zorunda kalabilir veya bırakılabilirsiniz.

Kahve falında eski iş arkadaşınızı görmek ardın karşısına bazı sorunlar çıkacağına, mali olarak çok güçlü hale geleceğine delalet etmektedir.

Kahve falında iş arkadaşını görmek pek çok fırsatı kaçıracağına, girilmiş olan bir davadan kazanmış bir şekilde çıkılacağına işarettir.

Kahve falında iş arkadaşını dövmek yapılan hataların büyük belalar getireceğine, fal sahibinin, hiç olmadığı kadar mutlu olacağına rivayet eder.

Kahve falında iş arkadaşınla öpüştüğünü görmek sevdiği kişiler ile büyük atılımlar gerçekleştirerek kendi işini kuracağına, kaybetmeyi göze alamayacağına, sermayesini riske etmeyeceğine işaret eder.

Kahve falında iş arkadaşıyla tartışmak maddi gücünün yerine geleceğine, hayatının planlı ve programlı şekilde ilerleyeceğine delalet etmektedir.

Kahve falında sevmediğin iş arkadaşını görmek düzenin bozulacağına, çok büyük mutluluklar ve çok güzel günler göreceklerine, bu sayede sıkıntıya düşülen bir anda her zaman yardıma koşacak ve fal sahibini savunup koruyacak bir kişi olacağına inanılır.

Kahve falında eski iş arkadaş görmek rahat bir hayata adım atacağına, hem zenginlik hem de makam sahibi kimse durumuna geleceğine buna rağmen geldiği yeri unutmayacağına yorulmaktadır.

Kahve falında kadın iş arkadaşını görmek çok büyük üzüntüler yaşanacağına, kötü kişilerle karşılaşılacağına delalettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Yorum bırakın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Scroll to Top