Kahve falında arkadaşı nişanlı görmek

Kahve falında arkadaşı nişanlı görmek kazancının artacağına, parasal ve mali sıkıntılarının çözüleceğine, işlerinde çok büyük başarılar ve kazançlar elde edeceğine, uzun zamandan beri hayal ettiği herşeye kavuşacağına, işlerinin hiçbir zaman aksamayacağına, girdiği bazı işleri en iyi yerlere getireceğine, birden fazla ortakla iş kurulacağına, kazancın büyük bir kısmının kaybedileceğine, adeta dünyaya yeni bir pencereden bakmaya başlayacağına, onların başarıları ile gururlanacağına tabir olunur.

Kahve falında arkadaşı nişanlı gördüyseniz:

  • Sosyalleşmek aşk hayatınızı canlandırabilir.

Kahve falında nişanlanan arkadaşını görmek karşısına hayırlı kapıların açılacağına bu sayede kurtuluşunun da kesin olarak gerçekleşeceğine, maddi durumun orta halli seyir izleyeceğine işaret eder.

Kahve falında arkadaşını nişanlı görmek hayatının en kötü anlarında bile mutlu olacağına, sorunların hızlı bir şekilde çözüme kavuşacağına ve sevdiği kişiler ile kâh eğlenerek kâh oynayarak işlerini gerçekleştireceğine, önündeki engellerin ortadan kalkacağına delalet etmektedir.

Kahve falında en yakın arkadaşının nişanlandığını görmek elindeki para ile gireceği büyük bir işte çok kazanç elde edeceğine, kendisine uygun hayırlı bir kısmet bulup evleneceğine delalet eder.

Kahve falında nişanlı arkadaş görmek asil kişilerle birlikte olup iyi bir hayat süreceğine, yakınlık duyulan bir kişiden ihanet görüleceğine rivayet eder.

Kahve falında arkadaşımın nişanlandığını görmek iş seyahatine çıkacağına ve oradan büyük başarılarla döneceğine, üzüntülerinin ve sıkıntılarının en kısa sürede sona ereceğine ve her zaman mutlu bir kişi olacağına rivayet eder.

Kahve falında arkadaşının nişan yüzüğü taktığını görmek kurulmuş olan bir yuvanın kötü kişilerin dedikoduları ve kötü sözleri yüzünden yıkılacağına, maddi anlamda çok zorlanacağına rivayet eder.

Kahve falında arkadaşının nişan görmek güzelliklere rast gelineceğine, kariyerinde atılım yapacağına delalet etmektedir.

Kahve falında yakın arkadaşının nişanlandığını görmek sorumluluk alacağına, insanlık görevlerine daha fazla eğileceğine, sıkıntı yükleneceğine, haksızlığa ve iftiraya uğrayacağına delalet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Yorum bırakın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Scroll to Top