Kahve falında insan et görmek

Kahve falında insan et görmek ayrılanların kavuşacağına, onlar gibi davranıp, mal ve para sahibi olacağına, parasal olarak sorunlu olacak bir iş yapılacağına ve musibet dolu görüleceğine, hayatının ve işlerinin büyük bir hızda değişeceğine, yapılan bir hatanın kendini bilmez bazı kişiler yüzünden kötü amaçlar için kullanılacağına, verilen sözlerin yerine getirilemeyeceğine, karşısına kendine hayır getirecek temiz ve güzel kapıların açılacağına, hayırlı bir kısmet ile dünyaevine girileceğine, adının ve şanının yürüyeceğine, malının, parasının ve makamının artacağına delalettir.

Kahve falında insan et gördüyseniz:

  • Bazı anlaşmalar, iş birlikleri veya planlar geride kalabilir.

Kahve falında insan etinin kesildiğini görmek işlerinin sonuna gelip iflas edeceğine, bundan sonra onlarla mutlu ve mesut yaşayacağına inanılır.

Kahve falında kızarmış insan eti görmek arzu ve isteklerinin gerçekleşmesine, ferahlığa çıkacağına ve kendisiyle birlikte bütün ailesini rahata erdireceğine yorulmaktadır.

Kahve falında insan eti taşımak iş hayatında söz sahibi olacağı bir mevkinin kapısının açılacağına, özellikle yasal sorunlar yaşanılan kişilerle mahkeme karşısında hesaplaşacağına delalet eder.

Kahve falında tencerede insan eti görmek hoşluklarla karşılaşacağına, işinde uzmanlaşmak ve makam sahibi olmak için atılımlara geçeceğine tabir olunur.

Kahve falında insan etini kesmek hayatın başarılarla ve güzelliklerle geçeceğine, kazancın ve mutluluğun yerinde olacağına, küçük işlere sermaye harcamayacağına ve kalitenin değerini bileceğine alamet eder.

Kahve falında insan eti piştiğini görmek uzun bir zamandan beri çektiği sıkıntıların yakında biteceğine, atılan adımlar sayesinde işlerin çok büyük başarılar getireceğine, sorunların kısa süre içinde çözüm bulacağına inanılır.

Kahve falında ölmüş insanın etini yemek borçlanmadan, sıkışmadan, eğlence ve sefa içinde yaşayacağına, istediği evde oturacağına, istediği arabaya bineceğine, toplumda itibar ve takdir toplanacağına, başarıların ve mutluluğun sürekli olacağına, önemli işlerin insanı durumuna gelineceğine işarettir.

Kahve falında insanların secde ettiğini görmek bol nimete kavuşacağına, daha fazla gelir sahibi olacağına ve yaşam standartlarının yükseleceğine, en son atacağı bir adımdan ötürü maddi olarak bir kişi ile tartışmaya gireceğine alamet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Yorum bırakın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Scroll to Top