Kahve falında aradığı kişiye ulaşamamak

Kahve falında aradığı kişiye ulaşamamak mutluluk, sevinç ve neşe verecek müjdeli bir haberin geleceğine, üstüste gelecek kötü haberler yüzünden işle ilgili adım atmaktan çekinileceği , çok hayırlı ve güzel çalışmalara imza atacağına, işyerinde yükselme yolu açık olan mevkilere terfi edileceğine, başarıya giden yollarının açılacağına, yaşadığı kötü günlerin son bulacağına, hem maddi olarak hem de manevi olarak keyfinin yerine geleceğine, rahatının, keyfinin ve konforunun yerinde olacak bir hayat süreceğine, herkesin kendi yaşadığı hayata özeneceğine ve onu konuşacağına, makam edineceğine, itibar kazanacağına, işlerin çok iyi bir duruma getirileceğine, sıkıntıların ve sorunların biteceğine, eş, dost ve akrabalar ile çok hayırlı ve güzel bir çalışma gerçekleştirileceğine, tartışma yaşanan kişilerle aranın düzeltileceğine, mutlu bir yuvaya sahip olunacağına, kendisini üzen ve kıran şeyleri hayatından çıkaracağına işaret eder.

Kahve falında aradığı kişiye ulaşamamak gördüyseniz:

  • Zor bir görev veya iş hakkında uzun zamandır düşünüyor olabilirsiniz.

Kahve falında bir kişiyi aramak daha büyük başarılar kazandıracağına, sıkıntı çekeceğine alamet etmektedir.

Kahve falında aradığı kişiyi bulamamak eğitimle ilgili bir sektörde işe başlanacağına, falı kapatan kişinin rahatının ve huzurunun yerine geleceğine tabir olunur.

Kahve falında sevdiğin kişiyi aramak isyan ve sitem edeceği bir süreçten geçeceğine, neşesini ve moralini kaybedeceğine, mutsuz olacağına, işinin başından ayrılmayacağına rivayet eder.

Kahve falında kayıp kişi aramak bir daha ölene kadar bırakmayacağına, şansının her zaman yaver gideceğine, kişinin Allah’ın izniyle kötü kimselerin de şerrinden korunacağına rivayet eder.

Kahve falında sevdiğin kişiyi telefonla aramak güç, moral ve sermaye kaybedeceğine, dertlerin dermanının bulunacağına, zorlukların ve kötü günlerin aşılacağına, parasızlık, yokluk ve işsizlik içinde geçen zamanların unutulacağına, kazancın çoğalacağına, muradın gerçekleşeceğine alamet etmektedir.

Kahve falında kişi aramak sorunların artacağına, kardeşlerle yaşanacak bir tartışma yüzünden üzüntü duyulacağına, ruhsal olarak kötü bir duruma düşüleceğine, canını sıkacak ve epey üzüntü verecek bir durumla karşı karşıya kalınacağına delalet etmektedir.

Kahve falında aradığın kişiyi bulamamak zarar etmeyeceğine, huzursuzluklar ile boğuşacağına ve çok zor ve ruhsal olarak çok kötü bir dönem geçireceğine işarettir.

Kahve falında sevdiğin kişinin aradığını görmek hanesine huzurun, mutluluğun, rahatın ve konforun geleceğine, uğradığı zararların telafi edileceğine yorulur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Yorum bırakın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Scroll to Top