Kahve falında hediye edildiğini görmek

Kahve falında hediye edildiğini görmek sıkıntılı günler geçireceğine, kötü ve dar gününde yanında olan bir kişiye haksızlık ederek onu kaybedeceğine, maddi ve manevi açıdan büyük zarar getireceğine, yapılan işte geriye düşüleceğine, prestij kaybı yaşanacağına, hayatında çok sevdiği ve değer verdiği kişilerle bazı işlere gireceğine, çok büyük ve zor olayları sonlandıracağına, kafasını kurcalayan ve kendisini çok yıpratan sorunların çözüleceğine, yardımcı tuttuğu bir işte çok rahat edeceğine, ancak daha sonra yardımcısından ihanet göreceğine, uzun soluklu bir çalışmanın yarıda kesileceğine ya da askıya alınmak zorunda kalınacağına alamet eder.

Kahve falında hediye edildiğini gördüyseniz:

  • Yeni başlangıçlar yapmaktan çekinmemelisiniz.

Kahve falında birine kol saati hediye ettiğini görmek karanlık ve kötü günlerin yakında olduğuna, girilen işlerde bir türlü düzen sağlanamayacağına, beklentilerinin gerçekleşeceğine, arzularının yerine geleceğine, kişinin gönlünden geçenlerin bir bir çıkacağına rivayet eder.

Kahve falında kalem hediye edildiğini görmek üzüleceğine, duyacakları, görecekleri ve öğrenecekleri karşısında da çok rahatsız ve huzursuz olacağına, yeni insanlar ve yeni ülkeler görülüp gezileceğine delalettir.

Kahve falında yüzük hediye edildiğini görmek hayırlı bir şekilde yeni işlere girileceğine, onlara sanat öğreteceğine delalettir.

Kahve falında telefon hediye edildiğini görmek rahatsızlık veren bir durumun edilen dualar ve alınan hayır duaları sayesinde çok mutlu bir sonuca ereceğine, kaybedilen bazı şeylerin yakın zaman içinde tekrar bulunacağına, mutlu bir insan olunacağına delalettir.

Kahve falında cep telefonu hediye edildiğini görmek büyük bir cesaret örneği göstererek ve ya Allah diyerek çok riskli işlere gireceğine, deyim yerindeyse boğulacaksan büyük denizde boğulacaksın mantığından hareket edeceğine ve Allah’ın izni ve yardımıyla amacına ulaşarak istediğini alacağına, gelmez sandığı güzel günlerinin geleceğine, hayatındaki fırtınaların durulacağına tabir olunur.

Kahve falında at hediye edildiğini görmek hem toplum hayatına katkılarda bulunacağına, gönlünün bir kuş gibi çarpmasına vesile olacak haberler alacağına yorulmaktadır.

Kahve falında hacdan hediye edildiğini görmek içine fesat düşeceğine, hileli işler yapmakta geri kalmayacağına, daha önce yaşadığı olaylardan ötürü çok kötü olan ruhsal durumunun daha kötü bir hale geleceğine delalet eder.

Kahve falında gelinlik hediye edildiğini görmek atılacak bütün adımların hayırlı yollar açacağına, zor zamanların, sıkıntıların ve musibetlerin sona ereceğine, ziyandan ve kendisinden menfaat bekleyen kişilerden uzaklaşacağına işaret eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Yorum bırakın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Scroll to Top