Kahve falında havyar yediğini görmek

Kahve falında havyar yediğini görmek buna rağmen içinde barındırdığı pişmanlık yüzünden kendisini hiç affetmeyeceğine, çok sevdiği kişilerden uzak duracağına, eldeki imkanlardan ötürü sürekli Allah’a şükür edileceğine, ilişkileri veya evlilikleri boyunca kadının söz sahibi olacağına, zaman zaman kişiyi ezeceğine, iyi bir kariyerin kapısını sonuna kadar açacağına, kimsenin cesaret edemediği yollara girip muvaffak olacağına, umutsuzluğa, karamsarlığa düşeceğine ve çevresindeki kişilerle yaşayacağı fikir çatışmaları nedeniyle o kimselerle yollarını ayıracağına, kendisi için çok yardım etmiş ve hala yardım  eden birisine bir sürpriz yapılacağına, yaşanan herşeyi sineye çektiğine, bu sayede daha dirençli, soğukkanlı ve başarılı bir kişi olacağına işaret eder.

Kahve falında havyar yediğini gördüyseniz:

  • Eski bir tanıdığınızla bir ilişkiye başlamanız sizi uzlaşmacı bir konuma taşıyabilir.

Kahve falında havyar yediğini görmek her gelen yeni günün kendisi için çok daha hayırlı ve güzel olacağına, sevinçli ve hayırlı bir haber alınacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında balık havyarı görmek fal sahibinin ailesi ile birlikte mutlu ve güzel bir yaşam süreceğine, yaşam hevesinden ve yarına dair umutlarından da hiçbir şey kaybetmeyeceğine delalet eder.

Kahve falında havyar görmek arabasını ve toprağının olacağına, zararların telafi edileceğine, işlerin yoluna gideceğine, aile bireylerinin de içinde olacağı bir iş kurulacağına inanılır.

Kahve falında havyar yemek uzun uğraşlar sonucu sahip olunan zenginliğin azar azar kaybedileceğine, işlerini çok hayırlı bir şekilde yoluna sokacağına inanılır.

Kahve falında tavuğun yumurtasını yediğini görmek iflası düşünmeden, işini çok daha iyi hale getirebilecek durumlar üzerinde duracağına, yoklukların, sıkıntıların sona ereceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında un kurabiyesi yediğini görmek başarılarının devam edeceğine, kaderinin yüzüne güleceğine rivayet eder.

Kahve falında çocuğa yemek yedirdiğini görmek anne babayla ters düşüleceğine, keyifleneceğine ve sevdiği kişi ile baş başa olup uzun saatler geçireceğine işaret eder.

Kahve falında yeşil fasulye yediğini görmek huzurunun ve neşesinin de yerine geleceğine, sadece maddi olarak çökmekle kalmayacağına alamet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Yorum bırakın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Scroll to Top