Kahve falında hasta bakmaya gitmek

Kahve falında hasta bakmaya gitmek iş hayatı içinde zor zamanlar geçirileceğine, sağlıkla ilgili olarak bir sorun yaşanacağına, her türlü derde ve üzüntüye karşı hazır olunduğuna, işlerle ilgili doğru karar vermek için detaylı bir düşünme yolu seçildiğine, ayakları yere sağlam basan ve yaptığı işte ses getiren bir karakter ortaya konulacağına, onlardan hayırsızlık göreceğine, her gününün bir öncekinden daha güzel geçeceğine, geleceği için isabetli bir şey yapmış olacağına, çok büyük kazançlar elde edeceğine, ancak yaşanan sıkıntılardan ötürü sorunlar yaşayacağına, işlerinde çok büyük ilerleme sağlayacağına, yapılan çalışmaların eskisi gibi kazanç getirmeyeceğine tabir olunur.

Kahve falında hasta bakmaya gitmek gördüyseniz:

  • Diğerleri için doğru görünen şeyler sizin için doğru olmayabilir.

Kahve falında hasta bakmaya gitmek alacağı bazı yardımlar sayesinde çok hayırlı ve güzel işlere gireceğine, emeklerinin ve çalışmalarının karşılığında hak ettiği yerlere geleceğine alamet etmektedir.

Kahve falında hasta olup doktora gitmek istediği gibi yaşayacağına, yapılacak olan bazı girişimler sayesinde kısa zamanda büyük bir şöhrete sahip olunacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında hastaya ziyarete gitmek dileklerin ve isteklerin gerçekleşeceğine, verilen sözlerin tutulacağına tabir olunur.

Kahve falında hastaya gitmek aile hayatında çok mutlu ve güzel şeyler ile karşılaşacağına, amirleri veya yöneticilerinin desteğiyle kısa zamanda yükseleceğine yorulmaktadır.

Kahve falında hasta ziyarete gitmek işlerinin başarılı olacağına, sevdiği kişilerden yardım alarak girdiği bir işte kendisini ispat edeceğine, ancak bu kararın ardından bazı sorunlar yaşanacağına inanılır.

Kahve falında hasta görmeye gitmek hayat içinde çok güzel olaylar ile karşılaşılacağına, ev içinde de gelirin artması sonucunda mutluluk rüzgarları eseceğine yorulmaktadır.

Kahve falında hasta olup hastaneye gitmek kazancının yakın zamanda artış göstereceğine, elinde bulunan imkânlar sayesinde çok iyi yerlere geleceğine,  sevdiği kişilerin hayır duasını alacağına, rakipleri mağlup edeceğine, makam sahibi olacağına yorulur.

Kahve falında hastaneye hasta ziyaretine gitmek yokluğa düşeceğine, rızık eksikliği yaşayacağına, malını, parasını ve işini kaybedeceğine, geçim sıkıntısı yaşayacağına alamet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Yorum bırakın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Scroll to Top