Kahve falında arabayı ters görmek

Kahve falında arabayı ters görmek onlarla ayrı düşeceğine, fal sahibinin çok daha kolay bir hayat yaşamaya başlayacağına, üzücü olaylardan aile bireylerinin tamamının etkileneceğine, yüzünün güleceğine ve hem ruhunun hem de bedeninin tazeleneceğine, ortaklık yaptığı birisinden ihanet göreceğine, çeşitleneceğine, gelirinin çoğalacağına, hain planlar yapan bir kimseyi alt edeceğine, çok büyük bir projenin getireceği kazancın başka projelerin gerçekleştirilmesi için kullanılacağına tabir olunur.

Kahve falında arabayı ters gördüyseniz:

  • Duygusal ilişkilerde iniş çıkışlı bir seyir kendini gösterebilir.

Kahve falında ters araba sürmek kazancının da mutluluğunun da çoğalacağına, aile bireylerini üzecek ve eldeki imkanların heba olmasına yol açacak bir kişi ile muhatap olacağına ve bu durumun rakipleri çok sevindireceğine alamet eder.

Kahve falında arabayla ters yöne girmek anne ya da baba ile ters düşüleceğine, yakın bir zaman içinde başına gelebilecek kötü olayları uzaklaştıracağına alamet eder.

Kahve falında arabayi ters kullanmak ara bozucuların, nifak sokanların cezalandırılacağına, isteklerini ve arzularını kolayca elde edeceğine, hedeflerine ulaşacağına delalettir.

Kahve falında ters araba görmek çok rahat edeceği bir döneme gireceğine ve son zamanlarda adından sıkça söz ettiren biri olacağına, başarılar elde edileceğine rivayet eder.

Kahve falında arabayla ters yönde gitmek eksikliklerini kapatıp, hatalarını telafi etme yoluna gideceğine, her şeye değecek kadar yüce, kutsal ve güzel duygular yaşayacağına yorulmaktadır.

Kahve falında ters dönmüş araba görmek hayır duaları ve iyi dilekler alacağına, kem gözlerden ve nazardan korunacağına rivayet eder.

Kahve falında ters giden araba görmek dostlukta ve evlilikte başarısız ve mutsuz olacağına, planlarının işe yarayacağına yorulur.

Kahve falında arabayla ters yola girmek kısa süre içinde başarı getirecek bir işe girileceğine, sevdiği kişileri kaybetmesinden ötürü çok zorluk çekeceğine, insanlardan bir süre uzak duracağına tabir olunur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Yorum bırakın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Scroll to Top