Kahve falında güzel elbiseler görmek

Kahve falında güzel elbiseler görmek karşısına uğur getirecek olan kişileri çıkaracağına, yakında işlerinin aksayacağına, sevdiği kişileri çok üzeceğine, alınan kararların bir türlü istenen şekilde uygulanamayacağına ve azalan kazancın sonunda tamamen biteceğine, çalışıyorsa terfi alacağına, özür dileyerek bazı insanların gönüllerini almayı başaracağına, bereket ve zenginlik sahibi olacağına, çözümü zor olan sıkıntılarla yüz yüze gelineceğine, huzurlu ve mutlu olunacağına inanılır.

Kahve falında güzel elbiseler gördüyseniz:

  • En önemli hedefinizden uzaklaşmamalısınız.

Kahve falında güzel bir elbise almak zarar ettiği çalışmalarda kısa sürede kara geçeceğine ve gün geçtikçe daha çok mutlu olacağına, sıkıntılı olduğu bir durumda fal sahibinin sevinçten havalara uçmasına vesile olacak bir haber alacağına işaret eder.

Kahve falında güzel elbise giymek bereketli işler yapacağına, hayatını düzene sokmak için yapacağı şeylerin ters tepeceğine delalettir.

Kahve falında güzel elbise giymiş birini görmek isteklerini elde ederken zorluk çekmeyeceğine, herkesin şaşırtılacağına rivayet eder.

Kahve falında beyaz güzel elbise giymek fırsatların kısa süre içinde aile hayatına büyük ve güzel haberler getireceğine, bir sebeple uzunca bir süre insan içine çıkamayacağına işaret eder.

Kahve falında güzel beyaz elbise giymek yokluk ve geçim sıkıntısı ile geçen günlerinin de tamamen biteceğine, sağlığın da bozulacağına delalettir.

Kahve falında çok güzel elbise görmek çevresinin hep insanlarla dolu olacağına, eline geçen büyük ve hayırlı işler sayesinde çok kazanç elde edeceğine yorulur.

Kahve falında güzel bir kırmızı elbise giymek kırgınların barışacağına, eline geçecek muhteşem fırsatları iyi kullanamayacağına rivayet eder.

Kahve falında yeni ve güzel elbise giymek üst bir mevkiye ve zenginliğe götüreceğine, evine huzurun ve bereketin geleceğine, dualarının kabul olacağına alamet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Yorum bırakın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Scroll to Top